br2023 Hem çok sıcak hem yatamıyorum sırt ağrısı bel ağrısı alt karın ağrısı kıvranıyorum resmen ya nefes alamıyorum sırt ağrısından yok mu bir çözüm yardım edin artık 🤕
Edessanr_ br2023 balkonda sırt üstü uzanıyoruz hem sert zemin hemde serin valla baska çare yok Not: balkonda yere uzamıs yazıyorum 😃
hilal_wq4 br2023 ben bacağımın arasına yastık sokuyorum ve pencere kenarı uyuyrm ancak bu kadar olabiliyor
Balkan77 br2023 magnezyum kullanıyor musun canım kaşık ağrısına bire bir geliyor sabah akşam içiyorum ağrım olmuyor çok şükür içmediğimi zaman dökülüyorum sanki
Tazeanne123456 br2023 yatmadan önce ayaklarımı kollarımı ellerimi yıkıyorum soğuk suyla vücuttaki basınç noktalarımı yıkıyorum daha ferah uyuyorum
br2023 Edessanr_ bende mi yerde uzansam napsam skntisi olmasn bebeğe çünkü uyurken sağa sola dönüyorum genelde
Burcuuu45 Edessanr_ kiz ben sert yere yatinca daha çok tutuluyorum sen nasil rahat ediyorsun sabaha kadar girmediğim şekil girmediğim oda kalmıyor bugun yerde yattim belim kopuyor suan 😂🥲
Canim_bebegim27 YazCilegi Malesef bir çözümü yok cnm bende de aynı durum var sürekli belik.agriyor kalkarken çok zorlanıyorum defalarca doktora gittim ne ilaç ne bişey yaptılar gebesin die çekiyorum işte 😑
Edessanr_ br2023 ben ne zaman sırtım yada belim ağırsa sert yere yatarım ayaklarımıda önce diker biraz öyle bekler sonra düz uzatırım annemden gördüm sağlam tavsiye 🙏🏻👌🏻
Canim_bebegim27 br2023 Amin çok zor bişey bel ağrısı belim agrırsa zaten hicbiryerin tutmuyor otomatik olarak 🥴
Eliffile Bende burun tıkanıklığından mahvoldum hem devamlı hapşırıyorum hemde burnum hep tıkalı bu durumu yaşayan var mı
br2023 Eliffile Burun tıkanıklığı da var hele sırt üstü uyudum mu nefes alamıyorum sırtım da ağrıyor ama hep sağ sol da yatamıyorum