LinamAsyam Cicek7616 diyetle düzene giriyor benim fakat çok sıkı bir diyet. İçinde kepekli dahil tüm un çeşitleri yasak pirinç yarma bulgur yasak… şeker olan hersey yasak. Meyvelerden karpuz kavun şeftali üzüm ve incir yasak. Kiraz vs sayılı . Bu şekilde denediniz mi hiç
Cicek7616 LinamAsyam LinamAsyam benim diyet listem daha farklı size göre şuan domates yemedigim zaman düştüğünü gördüm
DidemUmut Cicek7616 kepek tüketmeyin tam buğday iyi ama ben ya ekşi mayalı yada siyez tüketiyorum fark ediyor gerçekten başka önereceğim egzersiz ve yürüyüşte şekeri düşürüyor akşamları son öğünunuzden sonra hiç bişey yemeyin içmeyin
Cicek7616 DidemUmut ama hemşire bana ignemi saat 10 da vuracaksın uyumadan birşeyler yeki gece şekerin düşmesin aniden dedi
DidemUmut Cicek7616 evet domates yükseltiyor biraz ama benimde listemde bulgur pilavı normal pilav hiç yok
DidemUmut Cicek7616 bende gece onda vuruyorum zaten saat onda kefir yada ayran son öğün ama bana hiç demedi bişeyler ye ben en başından beri yemiyorum
HmerveK Cicek7616 iğneyi tokluk yüksek çıktığı için verdi. Hemen iğne vermek ne kadar doğru bilemedim.
HmerveK Cicek7616 açlık gebelerde max 95 zaten. Bir de tok olduğunuzu yazmışsınız. Bence tekrar yaptırın. Benim de sabah açlık şekerim sınırda çıktığı için me olur olmaz diye diyetteyim. Ne olur olmaz tekrarlayın derim☺️
HmerveK DidemUmut benim meyve şekerine karşı toleransım var. Yediğimde bir tık yüksek çıkıyor. Ben de bulgur pilavı var. Patates, pirinç, unlu mamuller vb. şeyler yasak. Dondurma da 2 top yiyebiliyorum.
Cicek7616 HmerveK daha önce iki kaybım olduğu için seni riske atamayiz dedi düşük dozda iğne verdi ve diyet
HmerveK Cicek7616 Anladım. ALLAH’ın izniyle bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alır sağlıkla çıkarız. Çok zor gebelik şekeri. Diyete uysanda yüksek çıkabiliyor🥺
tugbabusramia Ben insülin kullandığım halde 200leri geçiyor şekerim 2. Saat tokluk. Açlık asla düşmüyor 10 doz günde 4 kere kullanıyorum diyetle birlikte her öğünde ve ara öğünde yoğurt yiyorum ama bazen olmayınca olmuyot
Cicek7616 tugbabusramia benim 200 lere çıkmadı hiç çok şükür sadce sabah açlık ve tokluk yüksek çıkıyor onun dışında bütün öğünlerde çok iyi çıkıyor
lebi5666 Cicek7616 merhabalar, benim de sabah açlık ve tokluk şekerim yüksek diyete ve insüline rağmen, nasıl oldunuz acaba yoluna girdi mi sizin şekeriniz?