Halme Dr ve hastahaneden memnun kalan varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum. Sezaryenda başarılı olan Dr, ozellikle
Cosimaniehaus Halme benim yengem saide tülin yamana gitmişti 3 yıl olacak doğum yapalı. Şimdi klinik açmış ama doğum da yaptırıyor sanırım instagramda takip ediyorum. Sezaryen oldu ve çok memnun kaldı. Ben de görüşeceğim Ereğlideyim doğumu Konyada düşünüyorum. Ama normal mi sezaryen mi kararsızım.
Emos42 Halme ben henüz doğum yapmadım ama doktorum medova Hastanesi’nde Ayşegül kebapçılar Selçuklu tipdan geldi orada çok bilinen Bir doktor ve bir kaç kişiden sezaryen doğumu çok iyi yaptırdığını en az kesi ve acıyla anlattıklarını duydum
Halme Cosimaniehaus ismini duymuştum. Bnm Dr proftu fiyatı çok yüksek olduğu için başka Dr gidecegim. Teşekkür ederim
Halme Emos42 medovada güler altintepenin ismini duydum sadce. Yalnız medova hastanesi kendisi nette, yorumları çok kötü. Hastane 30 binle doğuma giren 70 le çıktı fln yazıyor. Bilginiz varmı. Hastane yönetimi sorunlu mu böyle
Emos42 Halme ben tüp bebek tedavisi gördüm orada söylenen fiyatlar sabit kaldı ve o şekilde ödeme yaptık arkadaşım 1 yıl önce doğum yaptı oda bir sıkıntı yaşamadı ama sonradan değişen şeyler olduysa bu konuda bir bilgim yok
2222ils Medova Ceyhan Baran çok ilgili çok iyi bi doktor ben 24. Haftamda başladım 30 haftalığım şu an 2 haftada bir görüşüyoruz tansiyonum olduğu için sağolsun çok ilgileniyor muayene ücreti 1050TL