esra_1824 Mrskocc okuduğum en güzel yorumdu bu :):) Hayırlı olsun ozaman rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin..Hangi hastane hangi doktorla doğum yaptınız
Mrskocc esra_1824 allah razı olsun. En yakın medikal parktı ona gittik dr muzaffer şengül nöbetçiydi o doğurttu
esra_1824 Mrskocc arkadasim 2.dogumunu yapacak muzaffer beyle çok iyi ve çok yoğun bı doktor old. Biliyorum cinsiyet tutturamamasi dışında doğumdan memnun kalanlar çok oluyormuş öyle duydum sizede geçmiş olsun
Mrskocc esra_1824 valla bilemiyorum cinsiyet meselesi biraz karışık her doktor net konuşamıyor . Ama ben kendisinden cok memnun kaldım o olmasa korkudan bayılırdım tabi personeller de ayrı tatlıydı
dlrbdrd Mrskocc yaa gözünüz aydın çok güzel bir haber Allah yardımcınız olsun yeni doğum yapmış halde geri dönmek çok zorlamaz inşallahh
Mrskocc dlrbdrd cok teşekkür ederim 🙏🏻 valla akşam doğurdum sabah taburcu oldum cıktık yola mecbur döndüm eve cok kesi dikiş olmayınca kalmak istemedim
dorugun_annesi1 Mrskocc Aaa gözünüz aydın rabbim sağlıklı analı babaşı büyümeyi nasip etsin inşallah çok sevindim