Halimelis Merhaba bende hem tekden hastanesinde çalışıyorum hemde ahmet bey e gidiyorum ikinci gebeliğim doktorlarımızın hepsi çok iyi inanın kızlar çalışıyorummdiye değil zehra hanım gülcan hanım hepside çok iyi ilgileniyorlar muayen ücretlerini bilmiyorum tam 75-100arası sanırım sezeryan ve normal doğum ücreti 2000di en son yeni yıl zammı geldimi sormadım çarşamba sezeryanle doğumum olacak inşallah
Kaderyunus Assy ben 10 gün sonra gidicem kesin sorucam o zaman ben size haber veririm inşAllah unutmazsam 😍🤗
Assy Kaderyunus kaç haftalıksınız ? Birde sezaryenmi normalmi istiyorsunuz. Benim ilk doğumum sezaryen olduğu için mecburen sezaryen olacak
Assy Kaderyunus ben sordum doğum ücretlerini.normal yada sezaryen 2.000tl. VIP doğumda 2.500,3500,4500 olan paketler varmış
Kaderyunus Assy 33+4 🤗 ikisinden de korkuyorum ama oğluma kavuşmak olucak sonucunda her türlüsüne katlanabilirim diye düşünüyorum 😍 benim ilk bebeğim kararı ona bıraktım nasıl gelmek isterse öyle gelsin bekleyeceğiz şuan başı aşağıda😍
Enesali Merhaba bende tekden de Zehra hanıma gidiyorum siz hangi Dr de muayene oluyorsunuz ve acil bı durum için doktorunuza ulaşmak için bı numara verdiler mi
Duyguyy Enesali hayir vermediler bende bunu dusunuyorum sacma geliyo ben humada Seyma Hanimim yaninda calistim Seyma hanim butun hastalarina verirdi numarasini acil bi durumda bnaa ulas die
Kaderyunus Enesali benim doktorum verdi istediğim zaman ulaşıyorum hatta tahlillerimle ilgili bisey olduğunda oda bana ulaşıyor 😊