Guler1402 aslanbeyy bulvardaki ptt nin sırasındaki aktardan aldım. Sevinç pastanesinin karşısında kalıyor
iremd-1798 emineaycyilmaz tam bana lazım olan ama nereden bulacağız işte uzun süredir Türkiye’ye girmedi ise nereden bulabiliriz
emineaycyilmaz 4949zilanerturk eminönündeki tüm aktarcı ve baharatçılara sorduk yok 3 senedir türkiyeye girişi yokmuş satılanlarda böğürtlen yaprağıyla aynı olduğu için onu satıyorlarmış bizzat eminönündeki aktarcı söyledi
Betusyl emineaycyilmaz burda uygulamada okumuştum bir doktor tanıdık eczaneden ahududu çayını aldırmıştı acaba eczanede öyle bir şey bulma şansımız var mı
Afrasevde emineaycyilmaz ya ben yaprağı değilde direkt ahududu çayı olarak bir kere tükettim. Tükettikten sonra karnımda bir sancı başladı kasılmalar vs. 38. Haftamda oldugum için kaldırdım rafa😅 39. Haftamda içmeyi düşünüyorum.
emineaycyilmaz Betusyl inan bilmiyorum ama yaprağını kaynatmak daha sağlıklıymış herkes onu öneriyor yoksa liptonun sallama çayı var aldıktan sonra
Flale Bende 38+2′im 37+7′de basladım içmeye yurtdışındayım bakalım şuanlık bi belirti yok ama yalancı kasılmalarım baya arttı göbeğim cok düştü beklemedeyiz sıcaklar bunalttı baya