iremd-1798 emineaycyilmaz Trendyoldan sipariş verebilirsiniz aslında yorumları takip ederek 2 3 güne de elinizde olur. Ahududu yaprağı çayını çol duydum ama neden içiliyor bilmiyorum. Neden kullanmak istiyorsunuz ve kaç haftalıksınız acaba? Doğuma mı etkisi var?
emineaycyilmaz Mom89_ eminönüne kadar gidildi adam 3 yıldır ahududu yaprağı türkiyeye girmemiş dedi böğürtlen yaprağıyla aynı yaprak olduğu için millete onu satıyorlarmış
Guler1402 emineaycyilmaz biraz önce aktardan bulduk Zeytinburnu’nda yakınsan eğer yerini tarif edebilirim
busykvc emineaycyilmaz kendi semtimizdeki aktardan özellikle istedim o bile kendi ürün aldığı yerden bulamamış. Trendyoldan alıcam bende mecburen
metemom_ iremd-1798 sana da yardımcı olur canım sende başla bildiğim kadarıyla kasılmaları falan arttırıyor çok faydalıymış açılmayı da arttırıyor diyorlar
iremd-1798 metemom_ ben yarın aktarlara bir sorayım olmazsa Trendyoldan hemen sipariş vereyim. Umarım bana da etki eder 🥹
iremd-1798 emineaycyilmaz tam bana lazım olan ama nereden bulacağız işte uzun süredir Türkiye’ye girmedi ise nereden bulabiliriz