Sahra1221 Moz keşke erken test yapmasaydık. Benim yumurtlamam çok geç oldu onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum
Moz Sahra1221 erken yapma sebebim dangalak dr erken öğren ki aspirin başlayalım demişti dün de bana diyor ki niye erken baktın.O an aklıma gelmedi sen dedin diyemedim
Sahra1221 Moz ben de onun için erken baktım işte ☹️ umarım kat kat artar. Öncekinin de kalbi durdu bu da böyle olunca kaç gündür kötüyüm
MNesemm Eliffyamann cnm adeten ne kadar sonra yaptın benim adete 4 gün var da yaptım cokk silik cikir seninkisi gibi deyilde
eliff__ Eliffyamann canimm akıntı diyorsun ya boyle ic çamaşırında beyazimsi bazen boyle tortu gibi yani yumurtlama yaklasiyomu bende anlamadım bu ay ovulasyona basladom ama hiv çizgi cikmiyo
Eliffyamann eliff__ evet canim o, benim yumurtlamaya yakın uzayan şeffaf sekilde akintim olurdu yumurtlama günü ise beyazla karisik uzayan olurdu yumurtlama bittiğinde ise uzayan özellik olmaz beyaz krem renk olurdu
Eliffyamann eliff__ ben ovulasyon denemistim ama beni cok etkiledi hep koyuya yakin falan cikiyordu değişik