Kizlaaar 4 gün soğan kürü yaptım (sadece meraktan burda çok okudum) yumurtlama akıntım başlayınca kürü bıraktım yumurtlama dönemi bir kez değerlendirebildik eşimin işinden dolayı ve ilişki üzerinden 8 ve 9. Günler prodoctor marka test yaptim hiç çizgi çıkmadı sadece arkadan flaş tuttugumda gördüm ama dikkate almamayı seçtim, teste çok güvendiğim için hamile degilim diye düşündüm, belirtilerim o kadar arttı ki ve adet dönemine benzemiyordu bu sabah yine test yapayım dedim bu şekilde çıktı 😍 ilişki üzerinden 11. Gün geçtiğinde, inşallah hamileyimdir 🙏🏻🥰 belirtilerim kızlar çok erken başladı vücudunu taniyan kişiler bunu anlayacaktır, regle 10 gün kala istah artması yaşadım özellikle oğlumla öğle uykusundan kalktığımda cok aç oluyordum, kasık batması cok vardı bildiğiniz bir iğne ara ara giriyor gibi, 7 gün kala çarşı’da ki bir kebapçıdan gelen kokuya sürükledim eşimi 🤣 ki ben vejeteryan beslenen biriydim ilk hamileligimde et aşerdim ilk defa, 5 6 gün kala göğüs uçlarımda kahverengileşme farkettim net şekilde, yine gece uykudan uyandiran bir göğüs acısı (yeni emzirmeyi bıraktığım icin sandım), ayaga kalktığımda göz kararması, ve bugün kalktim ne agrım var ne baska bir şey normal değil dedim tekrar test aldım ve sonucum, inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur, Rabbim isteyen herkese versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 soğan kürü etkisi var mı inanin bilmiyorum 🙏🏻🌸🌸