Seherr alinci01 canım benim allahın izniyle birşey olmaz doktora gittin mi inşallah sağ salim alırsın kucağına hemen doktora koş
alinci01 Mia35 12+5 teyim kanamam çoktu pedi dolduracak kadar vardı ve devam ediyor doktora geldim bekliyorum :(
alinci01 Emelll Buca kadın Doğum acile geldim doktor ameliyata girmiş bekletiyorlar :( ağrım artıyor çok korkuyorum :(
Zozan73 alinci01 canım bende 12+1 oldum dün gece çok az denecek kadar lekem oldu ondan sonrA gelmedi kanamam inş bişe olmaz
omerhalis alinci01 ins bise olmaz kuzum ayni haftalarda bendede cok oldu pedlet doldu kirmizi sekilde tedavi oluyorum hala igne ilac ve 18+2 ye kadar geldim anca duzeliyo kese etrafindaydi seninde oyledir ins 😢
alinci01 Sarem baktı canım çok sağol.Kesenin içinde kanama başlamış yataklar dolu olduğu için yatış veremedi iğne vuruldum ve progestana devam etmem gerektiğini söyledi
alinci01 Zozan73 benim ara ara lekelenmem oluyordu canım ama bu sefer ağrılı ve çok olunca çok korktum rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi 🙏🏻
alinci01 omerhalis kesenin içerisindeymiş kanamam iğne vuruldum ve tekrar progestana başlattı Doğuma kadar böyle sürecek gibime geliyor