HoneyDay Benimde 20 Temmuz. Geçen cumartesi yaptım adete 7 gün kala ama negatif çıktı🫠🫠 sanırım bu ay bende elendim
4bebe1anne HoneyDay @Sahra1221 Kızlar kurban olayım 1 hafta önce çıkar mı 😂 1 2 gün olsa tamamım benim adete 2 gün varken çıkmamıştı 3 numarada sakin olun 😂 değerlendirmeye devam edin belki geç döllenme olacak
HoneyDay 4bebe1anne inşallah dediğin gibi olur canım 😅😅 sabırsızlanıyor insan işte bi an önce öğrenmek istiyor
Sahra1221 4bebe1anne yumurtlamanın 12. Günü yaptım çıkmıştı ilk gebeliğimde. O gebelik sonlandı. Şimdi tekrar istiyorum o yüzden heyecanlıyım ve dayanamadım yaptım. O zaman çıktıysa şimdi de çıkar düşüncesiyle yaptım aslında nasip 😌
4bebe1anne HoneyDay inan bende sizler gibiyim test yaptım vrla yok arası var gibi bekliyorum kargocuyu erken gebelik testi aldım 😂
Yagmurdglrsr0 Sahra1221 adete 1 hafta kala yaptım kan tahlilinde çıkmadı adete 1 gün kala idrar testiyle öğrendim çok geç kalmıştım yok diye ağır kaldırdım düştü 🥹
Sahra1221 Yagmurdglrsr0 ah çok üzücü ben de ilkini kaybettim kalbi durdu. İnşallah o güzel duyguları gebeliği tekrar yaşarız 🙏🌸🌺
Elzrm3 Bat 20 dün yaptım negatif çıktı yumurtlama günü değilde adetten hemen sonra birliktelik oldu o yüzden olmadı galiba