4bebe1anne Hanımlar test yaptınız mı ☺️ 8i ve 13ü gecesi değerlendirdik ama sadece o kadar diğerleri korunmalı oldu merak ediyorum olup olmayacağını test yaptım negatif şuan için belki de olmadı ☺️
huvuuuuff 4bebe1anne bat 21 benim de. 3 ve 8 Temmuz değerlendirdik ama içimde bu ay da olmayacak gibi bir his var 🥺
Kub-ra61 4bebe1anne benimde 20 temmuzda adetim geçikirse test yapıcam ondan önce yapılan testler negatif çıkar die düşünüyorum
Ftmn123- 4bebe1anne Benimde 22 Temmuz 3 tane 20 liralık awox erken gebelik testi yaptım da negatif çıktı bir tanesi pozitif çıktı oda day’ s doctorun erken gebelik testi bugün test yine yapacağomda
4bebe1anne huvuuuuff içini ferah tut nolacağını bilemeyiz beraber bekleyelim mi madem aynı 🥰 29 yaşındayım 3 çocuk annesiyim bir heves bu ay 2 kez öyle denedik bu ay oldu oldu olmadı kesin korunma yöntemlerine başvuracağız ☺️
huvuuuuff 4bebe1anne tabi beraber bekleyebiliriz ☺️ ben de 25 yaşındayım bi oğlum var 2 yaşında bi kızım olmasını çok istiyorum yaklaşık 10 aydır deniyoruz ama olmuyor 2-3 ay önce de bi kimyasal geçirdim bakalım hayırlısı🥰
4bebe1anne huvuuuuff isteyip istememek arasında bir şey 😅 Olursa sevinip olmazsa üzülmemek gibi. Bir de bir yerde görmüştüm diye hatırlıyorum duru tıp Ayşe hanımla ilgili yazmış mıydın yanlış mı hatırlıyorum
Kub-ra61 4bebe1anne afetten kaç gün önce öprenmiştiniz siz böyle diyince heyecanlandım 5 gün kaldı adetime öğrenenilirmiyim acaba🫣😍
4bebe1anne Kub-ra61 bekle biraz daha canım 🥰 Birini adetten 3 gün önce birini 1 gün önce diğerini de aslında hastneye gitmiştim hiç umudum yoktu doktor rahmin kalınlaşmış adet olursun dediler burda arkadaşların gazıyla test yaptım çıktı😂
Sahra1221 Kub-ra61 inşallah kalırsın😌♥️ 2 gün önce kan verdim negatif moralim bozuldu. Şu an 5 gün var verdiğim de 1 hafta vardı olsa çıkardı diye düşünüyorum
Yagmurdglrsr0 Sahra1221 adete 1 hafta kala yaptım kan tahlilinde çıkmadı adete 1 gün kala idrar testiyle öğrendim çok geç kalmıştım yok diye ağır kaldırdım düştü 🥹