06Pembemavi80 1PrensAnnesi___ ilk oğlum doğduğunda aynı babasına benziyordilu tipatip. Şuan 5 yaşında bana benziyor🤠. Eşimde annesine benziyor 😏
Ask1907FB 1PrensAnnesi___ kesinlikle yalan benim ki huyu suyu tipi yüzü gözü kısaca babanın kopyası yiyenim erkek oda aynı abim külliyen yalan yanii benzemesi
Enfal_06 1PrensAnnesi___ bizim henüz doğmamış ama ultrasyonda tıpkı babası doktor bile bu babasının aynısı 😂 dedi
Cylnrcp1410 1PrensAnnesi___ külliyen yalan 😂😂 kocamın kopyasını doğurdum resmen, bi görseniz yuhhh dersiniz yani gerçekten kopyala yapıştır 🫨
MorKelebek54 1PrensAnnesi___ hayir tabiki 😒 oglum ayhi babasi hic bi seyi de mi bana benzemez canim 😒 anca kan grubu bide gıdısı bana benzemis o kadar 😂
anne_adayi_37 1PrensAnnesi___ evet ilk oğlum bana benziyor Şimdi ikinci hamileliğim o da oğluş bakalım o küme benzeyecek 😀😀
metemom_ 1PrensAnnesi___ bebeğim daha doğmadı ama ultrasonda aynı babasına benziyordu inşallah doğrudur bana benzer 🥲
elmaelmaelma Hayır benim ilk oğlum babasının fotokopisi gibi. daha 1 aylık, o bana benzer inşallah. Henüz anlayamadık 😅