1PrensAnnesi___ İlk erkek çocugun annesine benzediği yazıyor internette çok örnek gördüm oğlu olup annesine benzeyen gerçekten öyle mi?
Sevvalll42 1PrensAnnesi___ galiba öyle oluyo bi yakınım doğurdu ilk erkek çocuğu aynı kendisi bi yakınımda kız doğurdu aynı eşinin tarafına benziyo 😂
Booksandcats Benim arkadaşım doğum yaptı 3 ay önce kız direkt kendini doğurmuş 😂 ama ultrason resimlerinde bizim oğlan babasına benziyor gibi doğunca görücez artık
Kaderozy 1PrensAnnesi___ huy olarak söyleniyor o genelde ilk erkek çocuk anneye ilk kız çocuk da babaya benzer diye benim oğlum tipi anneye huyu birazda bana benziyor kız da aynı babasi
1PrensAnnesi___ Badehandekuzey Evet anneyle alakaları yok demek ki nadirde olsa varmış babaya benzeyen😄
Badehandekuzey 1PrensAnnesi___ benim bi kız kuzenim sarışın renkli gözlü ve eşide esmer 3 oğlu oldu hepsi sarışın mavi gözlü ama babalarının suratı sadece renk anneleri😂
yalandunyaa 1PrensAnnesi___ resmen eşimi doğurmuşum 🤪 diyeceklerim bukadar kızım oluyor bana benzer inşallah amin hzhHHHhah
Aerithma 1PrensAnnesi___ benim oğlum babasına ve dayısına benziyor. Benimle hiç alakası yok tip olarak. Huy olarak benzer belki. 😅