Ftmn123- Kızlar 3 tane erken gebelik testi yaptım da negatif çıktı ama onlar 20 liralıktı awoksundu 1 taneside day’ s doctorun erken gebelik testi idi yaptım pozitif çıktı bir bakarmısınız nasıl olur ya!
Hayallerdualaraemanet140822 Ftmn123- Ftmn123- forum da sol üst köşede 3 çizgi var orda resim ekleye gir googleye atıyor direk mutlu resim diye yükle ordan
Anneolmak543 Ftmn123- bende 40 tl olan erken gebelik testinden 2 tane yapmıştım ve silik çizgi dahi yoktu ertesi gün 150 tlye iyisi olandan aldım ve sizinki gibi çıkmıştı yani test iyisi olduğu zaman 3 haftalık çocuk bile çıkıyor inşallah sizinde vardır 😇
Betulyavuz Ftmn123- days doctor ile 7 gün vardı reglime öğrendim, burada herkes bu testte yanılma yok var demişti hakkaten de varmış inşallah şeninde pozitiftir
mrserdogan12_ Ftmn123- days doctor olan yanlış pozitif veriyor profilimde var 5 adet yaptım pozitif çıktı ve net pozitifti awox olan iyi marka doğru olan odur
Hayallerdualaraemanet140822 Umut vermek istemem ama bende böyle öğrendim🥲🥲🥰🥰var gibi duruyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım🤲🏻❤
Ftmn123- Hayallerdualaraemanet140822 ya birde awokstan 3 tane yaptım cıkmadı bundamı çıktı bu 50 liralıktı ben anlamadım
Hayallerdualaraemanet140822 Ftmn123- bende days doctorla öğrenmiştim bi önceki gebeliğimi bence var hiç bekleme git bi kan ver sonucundan da haberdar ett dualarımdasın inşallah vardır🥰🥰🥰❤❤
Hayallerdualaraemanet140822 Ftmn123- bebeğim bazı testlerin hcg hormonunu algılamaları daha iyi oluyor ondandır belki de
Ftmn123- Hayallerdualaraemanet140822 kaçta yapayım saat kaç gibi birde bu test Cumartesi günü yapıldı
Anneolmak543 Ftmn123- iyi fakat küçük ise çocuk çıkmayabilir teste ama predictor early test en iyisi 2 haftalık bebeği bile çıkarıyor ben bu testle öğrenmiştim 3 haftaya bile girmemiş bebeğimi
Hayallerdualaraemanet140822 Ftmn123- aşkım su kola çay gibi şeyler çok tüketme 1 2 saat sonra tut çıkıcak inşallah🥰