Leyla-9 Kızlar gün içerisinde aşırı cok büyük toiletim geliyor, fakat mesela sabah ishal öğlen kabiz gibi anlamadım suan 37+3 deyizz normal mi böyle olmasi ?
Neferut Leyla-9 Toilet ne oluyor tam olarak? Tuvalet yazmak çok mu zor böyle modernleşmiyoruz arkadaşlar 😄
umrumdadegil Tutaste_ üşütmüş olabilirsin kız dur hemen doğuma bağlama sen😂 ama uzun süredir öyleysen doktora git sıvı kaybı olmasın
Tutaste_ umrumdadegil olabilir bak bebeğinde hareketleri az zaten iki gündür suyumu içiyorum da 🤷ben gidiyim yarım
umrumdadegil Tutaste_ onu da söyle doktora hareketleri az ve ishal oldum de ihmale gelmiyor hiç bişey hamilelikte. Suyunu da bol bol iç 2.5 3 litre su iç
Neferut Sedadvc hahaha ecnebiye güldüm baya biz normal olduğumuz gibi davranalım dilimizi konuşalım ya 😄
Sedadvc Neferut Yani sadece Avrupa değil bizim disimizdaki herkese özenme hâli olduğu için ecnebi dedim 😂
Neferut Sedadvc yok biliyorum bizimkiler de hep aynı lafı kullanır hoşuma gitti o yüzden 😄 sana çok hak veriyorum bu arada 😄
Gulsah_Temtek Tutaste_ kabızsan kayısı falan yemen daha doğru olur doktor vermedikçe bilinmedik haplar kullanmak bebeğe tehlike arz edebilir ishalsende muz yiyebilirsin bol bol da su içmelisin
Tutaste_ Gulsah_Temtek yok ya doktor yazdı zaten kabız değil afedersin isalim busefer bi tututtrmıyorum ayarı ya kabızım ya isal 😀🤷🤷suya dayandım bak hiç aklıma gelmemişti susuz kalabılcegı 🤷
Cosimaniehaus Leyla-9 28. Haftamız bitti bu durum bende de oldu 1-2 hafta önce. Memlekete geldim hava değişiminden falan yediğim içtiğimden mi anlayamadım. Şimdi düzeldim ama. Gaz sancısı gibi sancım da oluyordu lavaboya gittikten sonra.