Ecemece0 minimuminimorum 20.haftada bana da kalpte parlaklık var denildi ben de test yaptırmıştım çok şükür iyi gelmişti sonucum 🙏🏻
Ecemece0 minimuminimorum yüksek oradanda zamanla kapanacağını söylemişlerdi tekrar detaylıya gidip baktırmadım hiç doğumdan sonra kalp doktoruna da muayene olursanız iyi olur demişti doktor. Henüz doğum yapmadım doğduktan sonra götüreceğiz bakalım. İnşallah bir şey kalmamıştır🙏🏻
Nnk87 minimuminimorum 31. Haftadayım kalpteki parlaklık kayboldu. Bebek doğana kadar denen şeylere takılmayın. Arkadaşlarımın bebeklerine de denildi parlaklık çok şükür hiç bi sıkıntı yok.
denizleo09 Çok endişeliyseniz neden yaptırmayı düşünmüyorsunuz ? O endişeyle hamilelik mi geçer Allah korusun belki de bi şey yoktur içiniz rahatlar.
minimuminimorum denizleo09 Sonuç ne olursa olsun bebeğimden vazgeçmeyi düşünmediğim için fetal dna yaptırmak doğru gelmedi öğrenip kalan ayları üzüntüyle geçirmek daha büyük zarar verir gibi düşündüm
denizleo09 minimuminimorum onda da haklısınız ama belirsizlik de çok zor.. sağlıkla kucağınıza alın inşallah . İnsan evladından vazgeçemez doğru
Betulorn minimuminimorum benimde ilk gebeliğimde aynı yerlerde parlaklık çıktı detaylıda ama doğduğunda gelişimini tamamlamış onlarda gitmişti gayet iyiydi sadece erken geldi bizimki
Hafsa02 minimuminimorum bize arsa var denildi ben amniyosentez testi yaptırdım ilk sonucum normal çıktı bugün sonucu öğrendm sizde kaygı yapmayn diye yazmak istedim
Hafsa02 minimuminimorum bizde sadece arsa gördü öyle önerdi bu yeterli sebeb ddi hiç düşünmedm ztn küçük bebeğim var yoğun ve yorucu günler yaşıyordm anlık doktorun bildiği vardır diye biz kabul ettik testi