Ygmr01 Nagis2108 bence dinlenin stres yapmayın şişliği inene kadar uzanın oturun yatın. Geçmeden bir şey yapmayın. İnanın düzeliyor. Bir saat havaya dikmekle gerçekten geçmiyor. Sizinde geçecektir🌸
Reina Nagis2108 canım bırakamazsan öyle şiş gezersin. Canına yazık vala. Ayrıca fazla ödem bebeğe de zararlı. Ödemlerim yarı yarıya azaldı. Resmen canım acıyordu gece yatarken. Şimdi çok daha rahatım. Kendimi iyi hissetmem midemden daha önemli🤷🏻♀️
eylemm09 Nagis2108 suyunun içine salatalık ve limon doğra sürekli onu iç benim öyle geçti ayaklarını yüksekte tut sürekli çok ayakta kalmamaya çalış
gdaslik Nagis2108 kontrol zamanı doktorunuza ödem durumunu da belirtin. İdrar tahlili ve tansiyon ölçümü de yapıyorlar. İlk gebeliğimde ödemim 34. Haftada falan başlamıştı benim ve tansiyonumda dalgalanma oluyordu. Ona dikkat etmiştim.
1prensesannesi__ Nagis2108 bol su iç ayagini uzatip altina yastik bisey koy yuksekte olsun cok fazla asagi sarkitma benimde suan öyle bunlari yapinca hafifliyo ama gecmiyo hic yoktansa acim geçiyo yag ile masajda iyi geliyo kisa süreli olsa da hafifletiyo