AdaEcem Gkce18 ovulasyon anlayamadım. İndirdiğim uygulama da beni yanılttı hafta sonunu gösterince kaldı öyle. İyi ki sordum size. Teşekkür ederim. Değerlendirm olmadı diğer ay🤱
Gkce18 AdaEcem canım uygulamalar kesinlikle yanlış günü gösteriyor bende bu ay ovülasyon testi kullandım uygulamadan 3 gün erken yumurtladıgımı gördüm benim çatlamam oldu bitti uygulama daha yeni yumurtladıgımı gösteriyordu oyüzden bu ay olmasa bide üzülme bidahaki ay yine ovülasyon testi kullan sadece
AdaEcem Gkce18 evet aynen öyle uygulamaya bakarsam çatlama olmuş bitmiş gebelik olmaz😳 uygulamaya göre pazar günü ovulasyon görünüyor, ama ovulasyon testi göre ise dün bugün çatlama olmuş. Çok fark varmış
Gkce18 AdaEcem evet canım teste göre kesinlikle dün olmuş ama olsun yumurtlamadan önce bile ilişki yaşadıysan sperm içerde 3-4 gün canlı kaldıgı için belkide tutar 😘
AdaEcem Gkce18 ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı? Bugün ovulasyon test koyu çıktı (16-17 çatlama olmuştu değerlendirdim)
Gkce18 AdaEcem belli oluyor ama iki çizgininde cok cok koyu olması gerekiyor canım atabilir misin bakalım
Gkce18 AdaEcem canım kontrol çizgisi gibi aynı koyulukta yada dahada koyu olması gerekiyor burda atan cok örnekler vardı
AdaEcem Gkce18 ovulasyon testi sormuştum yaa benn adet günüm normalde 4 Ağustostu , ama bugün regl başladı 🤭 çoktan yumurtama olmuş çatlamış ki gebelik tutmadı. Sağlık olsun. Diğer ay deneyeceğim. Regl bittikten hemen sonra mi başlayım ovulasyon testine🤔
nisaaa5400 https://share.icloud.com/photos/01c6YgvT4xSNAOAau6uKR2TYw kızlar ovülasyon testime bakar mısınız