hellobebekcan İlk doğumunuz normal dogummuydu sezaryen mi. Benim ilki sezaryendi devlette kontrole gittigim doktorum planlı sezaryen için tarih vereceğini söyledi ama ben özelde yapıcam yani ilk sezaryense ikinciyi yapıyor devlet korkmayin
Kayramelisa97 İlk sezeryandı tamam yapar ama doktorların hepsi yeni atanmış bilmiyorum çok korkuyorum
poyrazege1503 Kayramelisa97 yeni atanmış olabilir ama doktor sonucta ve devlet doktoruna her zaman güvenin özelde çoğu baştan savma parasını aldığı için ama devlette bende hep öndedir bende devlette yapicam 5 ocak doğumum normal istiyorum zaten bi terslik çıkmazsa
Kayramelisa97 Çünkü ne zaman gittiysem hemşireler doktorlar bağırıyor kötü davranıyor Stajerler yaptırıyor dedi komşumuz Doktorunz kim
Nesemom13 Kayramelisa97 ben normalde marsaya gidiyorum muayenelerde . Doktoruma şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum dedim. Bundan sonra muayenelerine oraya git dedi ayın 29 da gidecem. Stajyer olayını bende duydum ama kimse bana bağıramaz bağırsa direk şikayet ederim hastaneye hayırdır yanii