Aybukegursoy Kızlar selam 2 gün önce doğum yaptım sütüm geliyor sağıma da başladım ama hala az sık emzirmeye çalışıyorum arttırma konusunda neler yapabilirim ne yiyip ne içsem yardımcı olur musunuz
1234567_ Aybukegursoy canım bulgurlu seyler tuket kısır gıbı karnının ıyıce doyucagını hisset ve sogan her yemegıne koy ve bol bol sutunu sag memeni uyarman lazım ki sutun artsın
Kutsal_koc Aybukegursoy benimde sütüm yoktu mama verdik ama şuan keşke vermeseydim en azından sürekli emzirseydim diyorum 45 günlük asla memeyi kabul etmiyor çünkü sütüm de pek yok nevyazikki 😞artmadı bende
Galya15 Aybukegursoy canım yoğurtlu dere otu bulgur pilavı ikisini beraber tüket daha yerken sütün akmaya başlayacak birde odanda hep kasede kuru dut olsun gel git ye ♥️
Gly76 Bol bol su tüket incir hoşafı felan tüket ben hoşaf içiyordum sürekli. Şunu ye bunu ye tatlı ye diyenlere bakma . Bide eczaneden humana çaylar var ondan alıyordum süt artıcı çaylar var çok güzel bende baya ise yaradı.
pamukprensesim 1234567_ ben 32 haftamdayim ama daha goguste buyume falan olmadi sutum ne zaman olmaya baslar merak ediyorum
1234567_ pamukprensesim benim 6 aylıkken surum geldi baya erken geldi benim mınnos dogdugunda da sutum vardı ama ona ragmen sarılık oldu kızım sarıkıgı dusuk degıldı ama dogum yapar yapmaz mınnosu emzirirsen sutun gelir ama az olur habıre sagım yap aynı gun ıcerısınde artıs olacaktır ama yine de bebıs dogmuyorsa bır gunluk bile olsa mamaya hayır deme yoksa sarılık oluyor
Zhrn pamukprensesim 36+5 im benimde büyüme ya da sertleşme olmadı hala. Merak ediyorum bende inşallah sütüm olur
Damlakhrmn pamukprensesim doğuma kadar hiç süt belirtisi yoktu göğsüm de doğum yaptım (sezeryan) sütüm öyle geldi
1234567_ Kutsal_koc silikon meme ucu tak canım bır de onu dene biberon ucu gıbı oluyor ya ondan geri doner memeye sutun de artar
Kutsal_koc 1234567_ yaa aslında emince emiyor ama süt gelmedigi için az geldiği için sinirleniyor tutmak istemiyor ilk zamanlar silikonu denemiştim onu hiç tutmadi
Kutsal_koc ggmom evet geç değil bende emsin istiyorum mücadele ediyorum ama ne yapsam olmadı nasıl arttirabilirim ki?
1234567_ pamukprensesim hurma yiyin ceviz tuketın meyve yiyin bulgurlu yiyecekler yiyin sogan tuketın sogan yıyemıyorsanız yiyeceklerinıze koyun bır yerde avokado cok iyi diye duydum onu arastırırsınız benimde onunla ilgili bir bilgim yok ama bunları yaparsanız sutunuz artar kahvaltı en onemlı ogun ona dikkat edin
pamukprensesim 1234567_ 1234567_ tesekkurler ama hurma dogumu tetikliyor denildigi icin tedirgin oluyorum sok haftalar baslarim diye dusunmustum aslinda
pamukprensesim Galya15 yogurtlu dereotu boyle meze tarzi bisey mi yoksa bulgurla mi birlestiriliyor ben de sutum olsun diye biseyler tuketmek istiyorum daha hic bir buyume belirti yok
Galya15 pamukprensesim canım meze gibi olan normal yaptığımız dere otu yoğurt zeytinyağı ve tuz ♥️ büyüme derken göğüslerde büyüme olup olmaması önemli değil
1234567_ pamukprensesim bende olmadı sancım bile yoktu ben doguma gıttıgımde sancım gelsın diye herseyı yaptım olmadı nisanım geldi ondan dogum yapacağımı anladım