emirtimr1 Buse0146 ay canım benim çok gemiş olsun ve inşallah çoook güzel geçer rabbim yanınızda olsun 🧡🥰🥰
_Mother_ Buse0146 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sağlığına kavuş en kısa zamanda öylesi ikiniz içinde daha iyi olacaktır 🙏🥰 sağlıkla kavuşun 💞
Beyza_Nur01 momofmychildren şehir hastanesine fazla doktorlar girmiyor bide hastayı azarlıyor şehir hastanesini tavsiye etmiyorum
Yaseminnnnvr gokcen01 bu güncel fiyat mı acaba ben de medline a gidiyorum ama henüz fiyat için görüşmedik, çok düşük geldi bana bu ücret
Tazeanne0134 momofmychildren ay ben 2020de ortadoğu da 2022de de mayıs ayında güzelyalıda doğum yaptım yasemin ilkitte çok memnundum 30.000 çok fazla ya
Hiratuba Tazeanne0134 bence 30 bin perinatolog falandır, bende güzelyalıya gidiyorum Hülya hocaya ama sanmıyorum 30 olduğunu
Tazeanne0134 Yesimilayda aynı ben benim de oğlum 15 ocakta 5 yaşını bitirecek kızımda 19 mayısta 2 yaşını bitirdi yani oğlum 2020 kızımda 2022li
Tazeanne0134 Hiratuba valla bilemicem güncel fiyatları kızımda bunda yaklaşık 2.5 sene önce 5bin vermiştik yasemin hanıma gidiyordum
Hiratuba Tazeanne0134 bende kızımda medlinede prof Ahmet barış güzele gidiyordum ona bi 8 falan vermiştik. Bizim özel sigorta karşılıyor çok sıkıntı değil fiyat da , insallah Güzelyalıda doğum konusunda iyidir