Beyazmelekkk Zlfiyee benimde son adet 6 haziran ve dün ilk beta 4450 olunca bugün Dr gittik keseyi gördük haftaya çağırdı bakalım kalp ve bebek için 🥺
fnur94 Zlfiyee ben de böyleyim. Uygulamada 5+4 gözüküyor. Sürekli uykum var, hiç uyumadığım kadar uyuyorum bir de.
Larraa 5+1’im sadece ara sıra rahmime bir sancı giriyor 3-5 saniye sürüyor ve bu yaklaşık 1 haftadır böyle başka hiç belirtim yok benimde
EG9398 Larraa Ben de 5+3 haftalik.hamileyim adet olacakmishim gibi sancilarim oluyor birde ara sira cox as kahverengi lekelenme var. ((
Bahargunesi Kızlar etkilemek istemem ama sizde de kabus görme durumu oluyor mu acaba ben de yeni hamileyim ve bu durumu yaşıyorum. Korkuyorum bi yandan da bebeğe bir şey olur mu diye
Birhayalimvr Bahargunesi ben gebeliğimi öğrenmeden önce 3 gün üst üste gördüm benim tül bebekti test gününe 3 gün kalmıştı stresten yaptığımı düşünüyorjm sıkıntı olmaz bence
Larraa EG9398 Yerleşme kanaması olabilir ama yine de bence ihmal etmeyip doktora sorun derim lekeleri. Tedbir almakta fayda var 🌸
busra6565 Zlfiyee grdm cnm kalp sesınıde duydum coook sukur kan testı ıstedı 18 tane yarn aç karnına verıcmm hersey yolunda cook skır
ilgin22 Zlfiyee bende 5+3 üm son adet tarihime göre 🤗 daha kontrole gitmedik bu hafta tatile cikicaz sıkıntı olmazsa eğer dönüşte ilk kontrolümüze gidicez 🤗 4 ve 3 yaşında 2 kızım daha var 🤗
Kbrkbr123 7 haftalık hamileyim 5 haftalıkken ne güzel hiç bleirtim yok diyodum şuan bulantı ve kusmalarım var ilaç takviyeleriyle onlarında önüne geçiyoruz hayırlısıyla