Tazeanne123456 kadealya merhaba ben buradaki doktorlara çok güvenmediğim için( giden arkadaşlarımın tecrübelerinden) Sakarya medar hastanesine gidiyorum. Düzcede hangi doktora gidiyorsun
Sydaglsen kadealya çağsuda kadın doktordan memnun olunduğunu okumuştum burda. Kendisiyle devam etme şansı bulamadım sakaryada medar hastanesini gidiyorum bende
Mihribanb Merhaba bende Düzce universitesinde özel öğretim üyesi Betül hanıma gidiyorum ve çok memnunum
kadealya Mihribanb Betül hanımı bana da önermişlerdi. Çok güleryüzlü detaylı anlatıyormuş diye. Ama ben arkadaşlarım Alper Bey’ e gitttiği için ona gittim en son. Çağsu’da Tolga Bey içinde iyi diyorlar
Ayse716634 Ben Bolu da kadın doğum hastanesinde Gülşah Hanıma gittim hep çokta memnun kaldım. İlgili ve güleryüzlü
kadealya Sydaglsen sakarya da değil mi? İnstagramdan takip ediyorum çok eğlenceli görünüyor. Normalde de öyle midir bilmem
kadealya Devlet hastanesinde Elif hanımda çok tatlı ona başladım ilk ama devlet hastanesinde doğum düşünmüyorum. Sezeryancıyım ben :)
Evhamlikurabiyeanne Cagsu da Mustafa beye gidiyorum cok memnunum ama dogumum yaklasti 36+2 yimdogum Sakaryada olacak o yüzden bıraktim kendisini riskli gebeydim sürecimi cok güzel yönetti perinatologla birlikte herkesin olumsuz yorumunun aksine ben onun sayesinde bu günlere geldim diyebilirim başından savmiyor en ufak riski göze almiyor söylüyor tavsiye ederim
kadealya Mustafa Bey’e ben de bir kere gittim. Araya girip soru soramadık😁 Peki ayrıntılı ultrason için kime gittiniz arkadaşlar?