Ha34kaya kızlar benimde sat 18 haziran bugün regl günüm gözüküyor uygulamada. ama çok akıntım var ve ara ara kasık ağrım oluyo bende ovulasyonla yapsam belli olur mu sizce? Bugün dışarı çıkamayacağım ancak yarın alabilirim test
Buseemm MrvBK sutlukahve_ Papatya_1626 _Mother_ Hiranurunannesiii Zeyson Whitecolour Zarifokur @sweetmom_ canimm sonunda oldu bnmki galibaaa Kizlar testimmmm 🥲
zlemceylan Buseemm canımmm çok çok tebrik ederim seniii 😍😍 ayy çok sevindim böyle şeyler görünce çok mutlu oluyorum 🤍🤍🤍
sutlukahve_ Buseemm maşallah benim de böyleydi yarın kan vermeye gidebilirsin sağlıkla kavuşursun inşallah 🌸
efgoksen Buseemm canımm bende şimdi test yaptın mı diye bakmaya girmiştim cok sevindim hayırlı haberler al inşallah kan verince buradan yaz yine 🫶🏻
MrvBK Buseemm Valla süper çizgiler gayet net. En kısa zamanda kan da ver canım. Bekliyoruz güzel haberlerini 🙏🏻
Kubrakar272727 Buseemm ya evet bence hamilesin çünkü reglin yakın yumurtama oolmaz 🤭🐣🤗 bı test yap hemen
Fatmanur12345 Buseemm ayyy masallah🥹🥹🥹🥹🥹 banada dua edermisiniz bende bu ay o güzel haberi alayım bu arada adetin geçmişmişdi
Fatmanur12345 Buseemm Buseemm test aldım akşama yapıcam adetime iki hafta var tam sizce varsa çıkar mı
poyrazege1503 Buseemm hayirli olsun canım hemen gitme doktora biraz bekle bisey göremezler zaten 1 bucuk hafta sonra git
MrvBK Buseemm Yaaaa offf çoook heyecanlııı ❤️❤️ Nasıl bir mutluluk Allahımm 🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm 🙏🏻🙏🏻
Buseemm Fatmanur12345 su an cok erken yapma negatif görürsün uzulme bosuna da testim gitmesin gününe yakin yapabilirsin ovulasyonla da deneyebilirsin varsa elinde bn ovulaysonda pik gördüm sonra test aldim erken gebelik onda cikti
poyrazege1503 Buseemm ben ovulasyon testi ile öğrendim adetime 3 gun kala 2 gebeligimide 😆 bu şekilde çizgi çıkmıştı koyu arkasından gidip test aldim çift cizgiydi🥰