Buseemm Whitecolour almaya gidiyorum nöbetci eczane ariyorum su an ay insallah vardir dua edinnn Qwert2211 ilaydarabiaoz
Buseemm Whitecolour sende de ilk idrari ceker cekmez cikti mi iki cizgi de yoksa normal de bnde 4 5. Dakkada ikinci cizgi beliriyirdu
Qwert2211 Buseemm hadi inşallah bulursun canım ovulasyon ile gebelik öğrenenler war ama ben denemedim haber et bize de 🌸
MrvBK Buseemm Canım bu şekilde öğrenen çok oldu buralarda ama yine de sen test bul al. Zaten gecikmende varmış. 1 saat fln sıvı almadan bi yap bakalım. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallaaah. 🙏🏻
sutlukahve_ Buseemm regl olmam gereken gün meral edip bende yapmıştım ikinci çizgi silik değil de kırmızı çıkmıştı ama seninkinden daha açık tonda bi kirmiziydi bende demekki yok dedik 5 -6 gün bekledim yine olmayınca test yaptım hamileymisim
Buseemm MrvBK sutlukahve_ Papatya_1626 _Mother_ Hiranurunannesiii Zeyson Whitecolour Zarifokur @sweetmom_ canimm sonunda oldu bnmki galibaaa Kizlar testimmmm 🥲
Hiranurunannesiii Buseemm Ben ovulasyon testiyle öğrendim. TÇizgisi Cden çokcaaa koyuyduu. Atabilirim istersen bende, bakarsın.
Papatya_1626 Mzzz Allah razi olsun canlarim dualariniz icin rabbim cani gönülden isteyen hasret ceken bütün kadinlarimiza bu güzel mucizevi duygulari nasip etsin insallah🤲🤲🥰