Marrie Mzzz ilk aylar küçük oldugu için bizim depolarımız yetiyor tabi sonra büyüdükçe ihtiyacı artıyor düzenli beslenmezsek etkilenir ama bu bikaç aç kalmakla olmaz diye düşünüyorum yani biz gibi anlık açlık hissi olmaz hanımefendi onu sormak istemiş galiba
Mzzz Marrie aynen galiba açlık hissi olmuyor daha önce bende araştırmıştım 😂 doğduktan sonra da bu aç mı tok mu muhabbeti hiç bitmiyor 😂😂😂
1prensesannesi__ Ftmaa28 acıkır tabi asko bizim beslendiklerimizle doyuyo bebişte ama yemezsen senin kan degerlerinden vitaminlerinden alır bu da seni hasta edebilir bas dönmesi falan yapabilir serin seyler de olsa yemeye çalış soguk ayran corbası gibi soguk yemeklerden tüket
G_sah87 Aylaa123 ama okadar yemek yememe rağmen suan 36 haftalık 2400 kilo bence zayıf yani yesemde yaramıyor bence
Aylaa123 G_sah87 çok yemek yemeniz önemli değil protein ağırlıklı sağlıklı şeyler önemli. Kefir ceviz haşlanmıs yumurta kaşar peyniri avakoda yeşil mercimek muz ıspanak kabak çekirdeği kuruyemiş bebeğin hem zihin gelişimine hemde kilo almasına yardımcı önemli besinler arasında düzenli tüketmek önemli yani
G_sah87 Aylaa123 inanın hepsini sırasıyla yedim 8 ay boyunca ama. 9. Ayda gördüğüm bebeğin kilosu 2400 şok oldum
biranne__ Ftmaa28 bunu araştırmıştım cevap hayır olarak karşıma çıkmıştı sadece yoğun sçlık hissedilirse bu bebegin acıktığına işaretmiş yani aşerme gibi
Aylaa123 G_sah87 bebeğinizin kilosu az değil haftasıyla uyumlu zaten 40 haftayı varsaydığımızda 1 kilo daha aldğında normal doğmus olur
G_sah87 Aylaa123 ben doktorumu değiştirdim çünki kendi doktorum doğuma cok ücret istedi hastane ve doktor neredeyse 100 bindi o doktorum bebeğin iri bi bebk olcak dedi Sonra bunyeni doktor da minik bi bebiş doğucak 35 haftalıktım 34 le uyumlu dedi kafam karıştı her doktora farklı yorum yapar mı
Aylaa123 G_sah87 evet yapabilir ultrason cihazı net ölçüm yapmaz çünkü cihazın markasından markasınada farklılık gösterir ama ama genel itibariyle haftasıyla uyumlu 2 3 haftada beslenmenize dikkat ederseniz 1 kiloya yakın alır
G_sah87 Aylaa123 şimdien çok me yemeye dikakt edeyim ben yumurta,badem,fındık,ceviz et,tavuk bunalrı yiyorum ek ne yesem başka
Dkdenizonur Ftmaa28 acıkıyor mu bilmiyorum ama özellikle geceleri tekmelere uyanıyorum ve uyanınca aşırı şekilde acıktığımı hissediyorum bence acıktığı için tekmeliyo yiyince bi sakinliyor çünkü 🤭😅