dhbetul RedFlower aaa gözün aydın canım çok geçmiş olsun 🥰 çok sevindim duyduğuma. Seninle aynı gündük bende gelen giden yok bugün kontrole gidiyorum inşallah ben de doğururum dua et taze güzel anne❤️
RedFlower dhbetul yaa valla belli olmuyo inanki daha 4 günüm var gözüküyo birdenbire başladı sancım darısı başına inşallah benimki gibi kolay doğumun olsunn 🥰
RedFlower iremd-1798 çok sağol sende benim gibi kurtarırsın hemencecik inşallah. Suni verene kadar kolaydı doğum anıda kolaydı. Hastaneye girmemle doğum yapmam 1 saat sürdü. Bebek küvezde şimdi solunumda sıkıntı vardı doktor bakıyo gittim emzirdim. İnşallah çok durmaz dua et canım benim 🥰
iremd-1798 RedFlower dualarım seninle canım benim ❤️ bebeğin hemencecik iyi olur kavuşursunuz. Sağ salim dünyaya gelmiş ya şükür 🥰 hep iyi olun inşallah
RedFlower iremd-1798 ay amin inşallah sende hala bi belirti yok heralde dünkü o kadar yorulmana rağmen
1kedi1bebe RedFlower diğerleri ne kadarlık doğmuştu? Benim ilk oğlum 38+5 de geldi buna doktor daha erken gelir biraz dedi cuma günü kontrolde rahim ağzın kısalmış her an gelebilir dedi eve koştum çantayı hazırladım hala yok belirtim de yok😅 37+5 de beklemedeyiz
RedFlower 1kedi1bebe doktor öyle dediyse hazırlıklı bekle aynen. Benim kızım 39+0 da öbür oğlum 40+2 de buda 39+3 te doğdu. Allahım sizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah
iremd-1798 RedFlower hayır yok gece suya da oturdumm merdivende indim çıktım ama tık yok anlamış değilim 🥹 ama sizin adınıza çok sevindim bebeğiniz için de hep dua ediyorum. Sizde bana dua edin nolur ❤️
GunayK Bizde ikiz gebeyiz,Yarın doğumum var Allahın izniyle,.Çok heyecanlıyım,bebeklerimle aynı bedende son günüm,hamileliğimin son günü çok qarip buruk oluyor insan ,🥹🥹❤️❤️🙏🏻
birprensesinannesiiim RedFlower masAllah cok güzel bir doğum olmuş Rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olsun inseAllah☺️♥️