iremd-1798 RedFlower ay şuan halim kalmadı ama akşam hava serinlesin 4. Kattayım zaten hem yürüyüşe gideceğim o zaman in çık yapmış olurum. Herkes bana hızlı iniyorum çıkıyorum diye kızıyor ama napim yani doğum için uğraşıyorum 😅
iremd-1798 RedFlower bir de kızıma söyledim her gün el ele tutuşup eğilip kalkacağız spor yapacağız unutursam hatırlat dedim bugün gelmiş anne spor yapmadık diyor 😅 kardeşi için heyecanlı valla ondan hiç bir şeyi unutmuyor en güzel arkadaşım 🤭🤭
Zuzuuss RedFlower bende 39+4 ve gelen giden yok belirtim de yok bebek doğum pozisyonu da almamış cuma gitmiştim yarın tekrar kontrolüm var 4 kiloya yaklaşmış ayaklarım çok şiş yürümek oturmak imkansız ağrıdan sizidan ilk kızım 34 de doğunca bunda da 32 de gittiğimde dikkat et erken doğum riskin var diyip iğneler haplar fitiller kullandım 🤣 şimdi hiç doğmaya niyeti yok gibi🤣
birprensesinannesiiim RedFlower hayırlı uğurlu olsun inseAllah nasıl geçti doğumunuz kac saate oldi benimde 2. doğum olacak ilki zorlu oldu biraz morale ihtiyacim var sanirim
iremd-1798 RedFlower gerçekten miii 🥹🥹 ay çok sevindim gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün 🌸 nasıl geçti bebeğin nasıl sen nasılsın ❤️
1prensesannesi__ RedFlower uygulamaya göre de 25 gün kaldı bizim normal bekliyoruz ne zaman gelcegi belli olmaz doktor onden gidiyo iri bebek dedi 36+2 olduk 2 3 haftaya bizde kavusmus oluruz insAllah 🥰
RedFlower birprensesinannesiiim çok sağol canım benim. Sabahtan başladı sancılarım ama hem düzensiz hem de sancı denmiycek kadar azdı. Geceye kadar karşıladım sancıları hafifti çünkü. Sonr 5 dakika da 1 e düşünce artık hastaneye geldik. 12 45 gibi girdim hastaneye 1 45 te doğdu. 5-6 santim açıklık vardı geldiğimde. Kendi sancım çok düzensizdi son anda suni verdiler de öyle doğdu. Çatala zor yetiştim kordon kısaymış dahada çabuk olurdu dediler. Darısı başına inşallah 2 saat önce kurtardım ben.
dhbetul RedFlower aaa gözün aydın canım çok geçmiş olsun 🥰 çok sevindim duyduğuma. Seninle aynı gündük bende gelen giden yok bugün kontrole gidiyorum inşallah ben de doğururum dua et taze güzel anne❤️
birprensesinannesiiim RedFlower masAllah cok güzel bir doğum olmuş Rabbim utandırmasın hayırlı uğurlu olsun inseAllah☺️♥️
RedFlower iremd-1798 çok sağol sende benim gibi kurtarırsın hemencecik inşallah. Suni verene kadar kolaydı doğum anıda kolaydı. Hastaneye girmemle doğum yapmam 1 saat sürdü. Bebek küvezde şimdi solunumda sıkıntı vardı doktor bakıyo gittim emzirdim. İnşallah çok durmaz dua et canım benim 🥰
RedFlower dhbetul yaa valla belli olmuyo inanki daha 4 günüm var gözüküyo birdenbire başladı sancım darısı başına inşallah benimki gibi kolay doğumun olsunn 🥰
iremd-1798 RedFlower dualarım seninle canım benim ❤️ bebeğin hemencecik iyi olur kavuşursunuz. Sağ salim dünyaya gelmiş ya şükür 🥰 hep iyi olun inşallah
RedFlower iremd-1798 ay amin inşallah sende hala bi belirti yok heralde dünkü o kadar yorulmana rağmen
1kedi1bebe RedFlower diğerleri ne kadarlık doğmuştu? Benim ilk oğlum 38+5 de geldi buna doktor daha erken gelir biraz dedi cuma günü kontrolde rahim ağzın kısalmış her an gelebilir dedi eve koştum çantayı hazırladım hala yok belirtim de yok😅 37+5 de beklemedeyiz
RedFlower 1kedi1bebe doktor öyle dediyse hazırlıklı bekle aynen. Benim kızım 39+0 da öbür oğlum 40+2 de buda 39+3 te doğdu. Allahım sizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah
iremd-1798 RedFlower hayır yok gece suya da oturdumm merdivende indim çıktım ama tık yok anlamış değilim 🥹 ama sizin adınıza çok sevindim bebeğiniz için de hep dua ediyorum. Sizde bana dua edin nolur ❤️
GunayK Bizde ikiz gebeyiz,Yarın doğumum var Allahın izniyle,.Çok heyecanlıyım,bebeklerimle aynı bedende son günüm,hamileliğimin son günü çok qarip buruk oluyor insan ,🥹🥹❤️❤️🙏🏻