Eedakayae Hic olmicak sanmistim Bu gece aniden suyum patladi saat 5 ten beri hastanedeyim ama 1 cm Acilma vardi geldigimde sancilarim geliyo ara ara yuruyorum dualarinizi esirgemeyin bebesimi sag salim kucagima Alimm
edaozdxx Darısı bize olsun. Rabbim sağ salim bebeğinizi kucağına almayı nasip etsin canım. Kolay bir doğum olur inşallah senin için.
melekimm Eedakayae Rabbim sag saglim kucagna almayi nasip etsin kolay dogum olur insaAllah canm zorlanmazsn 😊😊💜
mucizemizibekliyoruzz Eedakayae aynıyız. Sabaha karşı 5 gibi suyum gelmişti 1 cm açılmam vardı. Suni sancı ile 3 buçuk saat sonra bebeğimi kucağıma aldım 😊
Eedakayae mucizemizibekliyoruzz bana suni vermediler malesef verseler suanda dogururdum heralde 😂 kendi sancimi cekiyorum oda 5 dakikada bi geliyo
mucizemizibekliyoruzz Eedakayae kendi sancın inan bana daha iyi. Benim sancım yetersiz kaldı. Suni sancı biraz fena 😄
ElifKural Eedakayae suyun boşalırken ağrın sızın oluyormu yada senden istemsiz mi geliyo o su sen tutamıyomusun
Eedakayae ElifKural valla bi anda ufak bi sanci girdi sonra kendiliginden hopp akiveriyo 😂 tutamiyosun zaten
Eedakayae mucizemizibekliyoruzz ya benimde yetersiz cok sancim gelmiyo aslinda bi yandan suda gidiyo beklemek istemiyorum sanci versinler diye bakiyorum vermiyolar
saka36 Eedakayae bacım doğum sancısı nasıl birşey en çok onu merak ediyorum😁 tarif edebilir misin? Sancı gibi mi adet ağrısı gibi mi yoksa bıçak saplanır gibi mi?
Eedakayae saka36 ya dayanilmicak gibi degil 😂 cok abartiyolar hala cekiyom suandada cekiyorum yani geliyo gobek altina Belime biraz daha siki bi agri yani vurup geciyo 😂