EceNaz26 Kızlar bizim kirada bir evimiz var ama çok anlamıyorum bu işlerden geçen sene agustosta girdiler bu sene agustos kirasından önce mi sonra mı zam ve sözleşme yenilemesi yapılıyor? Ayni zamanda bende kiradayım kendim içinde öğrenmek istiyorum.
Hulo2105 EceNaz26 Ağustos ayını zamlı verecek canım. Yani sizin bu ay anlaşıp önümüzdeki ayı zamlı vermeleri lazım. Biz nisanda girmiştik eve mart sonu anlaştık nisan başı zamlı verdik kirayı.
myavocado EceNaz26 Ağustos kurasindan önce zam olacak, yani temmuzu eski fiyattan ödediler, ağustos ayının kirasını zamlı ödemeleri gerek.
EceNaz26 momofmychildren yani 1 ağustos ta yeni sözlesme ve yeni fiyattan kiramızı vermis olucaz, doğru mu anladım?
Eda1254 EceNaz26 bir sene dolunca kira artimi ve sözleşme yenileme yapılır sözleşme bir yıllıkmi yapıldı
Haticeadn EceNaz26 pazartesi kontrolüm var suyum biraz sıkıntılı 24üne kadar idare ederse 24.07.2024 olacak yok iyice azaldiysa öncesi buna göre ayarla kendini 😂
EceNaz26 Haticeadn sezaryen olcak yani senin, ben 24 üne kadar dayanamam heralde ya sabah su gibi biseyler geldi ama akinti mi su mu anlamadim 😄
Haticeadn EceNaz26 bizimki işin şakası zaten bebeğim senin durumun ortada inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursun Allah yardımcın olsun.Evet maalesef sezeryan gibi görünüyor şuan su sıkıntılı .
EceNaz26 Haticeadn öyle ama aynı gün olursa güzel olur 😄 Rabbim seninde yardımcın olsun olsun sezaryen normal fark etmez sağlıkla gelsinlerde bebişler 🙏🏻
EceNaz26 Haticeadn yorgunum ağrılar yüzünden onun dışında iyiyim cok şükür, sen nasılsın, suyun sıkıntılı olmasi neden azalmış mı?