Mahperitasarim Haftadayım neredeyse 2 haftada bir gidiyorum takipliyim yüksek tansiyondan dolayı daha bir kere bile vermediler isteyince vermiyoruz diyorlar çok şaşırdım yarın şae detaylıya gideceğim. Önemli olan gelişimi problem barsa söyler ama insan merak ediyor. Bunun için ekstra özele gidiyorum
Esra_metehan34 prens_prenses_annesi usg resmî vermiyorlar bana vermediler hiç doğum yapıcam çarşamba günü yaklaşık 5. Aydan bu yana gidiyorum. Demet acar mükemmel bir doktor asistanı da olabiliyor bazen şansa artık bir de Alper Türkoğlu çok iyi dediler ona denk gelemedim asistanı bakmıştı
nergis97 prens_prenses_annesi ben Ayşenur Bağdatlıya gittim ve çok memnun kaldım. benden ikili tarama için randevu almamı söyledi fakat mhrs’de sürekli yüksek riskli gebeler için yazıyor randevularda. ne yapacağımı bilemedim.
yeniannna34 Alabılırsen Alper Türkoğlu yada Demet Acar hocaya almalısın ben 2 gün önce doğum yaptım az önce vizite Demet hoca geldi o kadar tatlı ve cana yakınkı ben hıc ona randevu düşürememiştim kesınlıkle çok ıyı doktor
bulutileannesi yeniannna34 merhaba, öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüt bebeğini :) sezeryan normal nasıl yaptın doğumu süreç nasıldı kaç kişilik odada kalıyorsun biraz anlatırmısın yaşadıklarını
yeniannna34 bulutileannesi ben normal doğum yaptım doğum yaptığım odamda servıs katındakı odamda tek kısılıktı tamamen şans meselesı hersey gayet güzeldi ben memnun kaldım ☺️
Semra03 yeniannna34 şanslıymışsınız :) nasıl geçti normal doğumunuz süreç nasıl ilerledi bahseder mısınız biraz memnun kalabildinizmi
yeniannna34 Semra03 Güzel geçti sancıyı falan doğumu kendi Odanda yapıyorsun zaten Suni sancı birazcık zorluyor ama sonrası çok kolay Ve önemli olan güzelce ıkınmak Ben bu seferki doğumda çok bağırdım ıkınmak yerine boğazıma yüklendim Ve doğumdan sonra pertim çıkmıştı Sonrası zaten güzel ilerliyor
Arsell Kızlar yarın gün almaya gidicem ben de sakurada. Nasıl oluyor, önce muayene, sonra nst, sonra yeşil alana yönlendirme şeklinde mi???