prens_prenses_annesi Kizlar gdiptw memnun kaldiniz doktor oldumu ultrason resmi vriyolrmi ona gore randevu alicam o doktoru bulmaya calisicam
Eddakayaa prens_prenses_annesi randevu aldığın doktoru bulman çok zor genelde asistan doktorlar oluyor 😂 o yüzden şansına kim gelirse ultrason resmi genelde vermiyorlar
melismom1 prens_prenses_annesi her gittiğimde ultrason resmi verdiler.Orda takipliyim 19 haftalığım.20.haftada da detaylı ultrasonum var.ikili testi de orda yaptırdım.Özele dünya para bayılmaya gerek yok bence.Asistan kısmı doğru.Doktor bulmak şans işi. BANA 3kere denk geldi
Esra_metehan34 prens_prenses_annesi usg resmî vermiyorlar bana vermediler hiç doğum yapıcam çarşamba günü yaklaşık 5. Aydan bu yana gidiyorum. Demet acar mükemmel bir doktor asistanı da olabiliyor bazen şansa artık bir de Alper Türkoğlu çok iyi dediler ona denk gelemedim asistanı bakmıştı
Eddakayaa prens_prenses_annesi evet canım oradaki doktorların geneli neredeyse genç yeni atanan yada asistan doktorlar randevu aldığın doktoru odasında bulabilirsen ne mutlu
Eddakayaa prens_prenses_annesi onlarda aynı okulu aynı eğitimi görmüş insanlar anlamasalar orda olmazlar merak etmeeyin ❤️ sadece tek bi doktorla kendinizi sınırlandırmayın diye söyledim ilk gebeliğimde full orda takipliydim hepsi gayet guleryuzlu inceleyen bakan insanlardı ama dogumum özelde olmuştu bu sefer ikinci dogumumu orda yapıcam
melismom1 Papatyamm63 tabiki yapıyorlar.Çam sakurada. Mhrs den perinatoloji bölümüne randevu alın hergün sabah 10.da yeni randevular açılıyor.
melismom1 Papatyamm63 evet yapılıyor geç kalmayın 24.hafta son.Perinatoloji bölümünden randevu alın her sabah 10.00 da güncelleniyor bilginiz olsun.BulamazsanıZ da talep oluşturun ve hemen onaylayın derim.
melismom1 melismom1 riskli gebeliklere bakılmaktadır yazar onu dert etmeyin o hep yazacak.siz randevunuzu alın şimdiden
Alparslan-Tugba17 melismom1 hbgi hafta arasinfa yapıyorlar acaba ben haftaya 20haftaligik olurum yaparlarmi acaba renkli ultrason
melismom1 Alparslan-Tugba17 renkli yok siyah beyaz. Ama önemli olan bebeğinizin detaylı incelenmesi zaten