Irmakdkm 22+6 da 522 gramdı oğlum 23+4 olduk 10 kilocuk almışım 😂 sigarayıda bıraktım biraz ondan fazla aldım
Gizemmmmmm Rekor bende kızlar 💪10 haftalığız 46la hamile kaldım şuan 53 kiloyum doğuma kadarda 70 olucam herlde 🤷♀️🤦♀️
Baklava nhlblr ben ayda 2 kilo aldim 😊 6.aydan sonra firladi gitti 😊 son kontrolumde haftada 1 kilo almışım 😊 ama ben yuruyus hic yapamiyorum ondan birazda.😊 46-47kilo ile hamile kaldim.şuan 68-69 kilodayim.37+4 😊 ins hepsini veririz 😊
nhlblr Baklava ben 15 kadar sadece yarım kilo aldım. Sonra haftada yarım kilo ama şimdiden sonra iştahım çok açıldı ve tatlı isteğim çok oluyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra. Harekette çok yapamıyorum maalesef. İnşallah 15ten fazla almam Doğum bitene kadar
Nezaketyildiz 21 haftalık 9 kilo doğumdan sonra hızlıca gider inşallah tombik oldum yuvarlanmama az kaldı 😂😂😂
Melekkkkkkkkkkkk Aysunaydgn psikolojik olarak hamile olduğunu öğrendiğinde yeme gereği duyuyorsun. Bulantin falan yoksa kilo almak kaçınılmaz valla 😊
Tugbax68 18 haftaligm 1 kilo aldim normalde cabuk alirim harekt sporda yok ama henüz almadm böle gder insallh
Esn Yarın 33 e giriyoruz 53le hamile kaldım 63 olmuşum☺️ Ve son bir ayda sadece 1 kilo aldım kilo alımım yavaşladı yani ☺️