Puhukuzusu burcumusalli Teşekkür ederim canım, evet ilk hamileliğim, son bir aya girdik, 1 kilo daha almış olurum 40’ı görürsek :)
silabaykara 12 Haftalık hamileyim. 66 kilo ile hamile kaldım şu an 58 kiloyum, kaçıncı ayda kilo almaya başlarım bilmiyorum ben baya verdim cunku 🤭
nhlblr Ruyam34 bende 50 ile hamile kaldım ama boyum 1.55 şuan 19+3 üz 3 buçuk kilo aldım. Bu aralar hafta da yarım kilo alıyorum umarım daha da üstüne çıkmaz 😭
Ruyam34 nhlblr gayet iyisin sen canım ben baya aldım sen benim şuan ki kilomla doğurursun en fazla 12 kilo ile Doğuma girersin senin haftanda 6 kilo almıştım ben
Baklava nhlblr ben ayda 2 kilo aldim 😊 6.aydan sonra firladi gitti 😊 son kontrolumde haftada 1 kilo almışım 😊 ama ben yuruyus hic yapamiyorum ondan birazda.😊 46-47kilo ile hamile kaldim.şuan 68-69 kilodayim.37+4 😊 ins hepsini veririz 😊
Elfsglm Doga_deniz üff bende 21 haftalığım 8 kilo almışım 😂😂😂 benim doktorda çok kilo aldın dedi amaan veririz ya çokta şaapma 😂 hem göbeğim çıktı hem yüzüm kocaman oldu Ama takmanaya çalışıyorum💁🏻♀️💁🏻♀️😂
Nilsuuuu 22+6 hadftalık hamileyim 3,7 kilo aldım normal bir kiloyla hamile kalmıştım ne zayıftım ne de kilolu ama dün farkettim ki sol bacağımda bi varis oluşmuş sizde de var mı acaba? Doğum sonrası geçer mi varisler?
Betyy Zeynepksr 19+4 üz 7 kilo aldım cok fazla takmıyorum hamileliğimin tadını çıkarıyorum canım ne isterse doyana kadar yiyorum 😁
Betyy Aysunaydgn takma canım tadını cıkar doğumdan sonra dikkat edersin emzirme döneminde abartmazsan cabuk kilo verirsin bende 7 kilo aldım 19+4 cokta umrumda değil 😉😁
Betyy Bnnr nasıl doktormuş o ☺️ ben 12 haftalık hamileyken 3 kilo almıştım doktor iyi gidiyor kilon demişti. Çok sasırdım doktorun tepkisine 😁