Hulyaaaaa75 Rojinn ayy cokmu zordu canm hayrlı olsn allah saglıcakla büyütmeyi nasip etsn inşallah kac kilo dogdu prensesin
Rojinn Hulyaaaaa75 Amin sagol canım darısı sizlere inşallah 🙏🏼 Kolay oldu desem yalan olur ☺️ Bebişim 2770 doğdu ☺️
Senayemre Rojinn suan benmde sanclarim var hastaneye gittim geldim 1 cm acılma varmiş yarin yüzde 80 dogm olr ddiler
Aryam2019 Kızlar 36 +5 im nefesim kesiliyor benim çamaşır suyu dokundu galiba biraz bekliyorum geçmezse acile giderim bebeğin hareketleri iyi şuanda gitsem Doğuma alırlar mı acaba korku sardı beni 😒😒😒
Rojinn Mavisilegamzeli yok canım hiç suni sancı almadım bebeğin suyu bitti hastanede. Sonra başladı sancılar bes dk bir
Aryam2019 Rojinn maalesef canım sancım 15 dk 1 çıktı 😒😒😒😒 eve geldik Cuma kendi dr görünücem bakalım o ne diyecek Bebek geceden beri kaşıklarıma vurmaya başladı belim de ağrıyor ufak ufak sancım var ama Doğuma götürmez bu beni 🙈🙈
Rojinn Aryam2019 Hakkında hayırlısı canım Allah tek bir nefeste kurtarsın 🙏🏼 Bebiş ne zaman isterse o zaman geliyor 😊
eylulsare Gözlerin aydın canım Allah bizlere de bağışlasın yavrularimizi. 39 olduk bizde tık yok beklemekteyiz su çok mu geliyor
Rojinn eylulsare Bebiş henüz gelmek istemiyo demekki Allah tek bir nefeste kurtarsın canım hayırlı sağlıklı doğumlar 😊
Blueinflames89 Rojinn suyun geldiyse bekleme git benimde gelmişti dr aferin suyunu bitirmişsin deyim sezaryene alcam dedi kabul etmedim suni sancı taktı doğumda da su olmayınca bastıra bastıra çıkarttılar bebeği
Rojinn Blueinflames89 Doğum yaptım canım hastanede suyum bitti .Suyum bittikten sonra doğum sancılarım başladı.