Rojinn Kızlar sancım yok ama suyum geldi ne zaman hastaneye gitmeliyim suni sancı almak istemiyorum 😑😑
ayaniz Rojinn suyunuz geldiyse gitmelisiniz. Cünkü sudan sonra dogum hemende baslayabilir,belki sancı Cıkıcak nst girdiginizde. Bence riske atmayn
KlncA Rojinn su olduğundan eminsen çok da beklememen lazım Bebek uzun süre susuz kalmasın duşunu alıp hazırlığını yap sakin sakin gidin bence 🙏🏻 Allah yardımcın olsun 🙏🏻
Rojinn ayaniz KlncA Sevdagkm93 Mervetolga92 Ptrck Meli Haklısınız kızlar hastaneye gidiyorum dualarınız eksik etmeyin 🥰
bsrdmlpnr Rojinn ayyy kuzum sağlıkla gelsin inşallah meleğin muhakkak yaz bizede 😘😘 bi avazda kurtul inşallah
Rojinn Sevdagkm93 Ptrck Senayemre Elaylama bsrdmlpnr 12 saat sancı sonunda kızımı normal doğumla kucağıma aldım kızlar darısı size 🙏🏼
Elaylama Rojinn hiçbir şeyle oyalanmadan hızlıca bi duş alıp hemen gitmelisiniz. Suyunuz geldiyse sancı beklenmez.
Hulyaaaaa75 Rojinn ayy cokmu zordu canm hayrlı olsn allah saglıcakla büyütmeyi nasip etsn inşallah kac kilo dogdu prensesin
Rojinn Mavisilegamzeli yok canım hiç suni sancı almadım bebeğin suyu bitti hastanede. Sonra başladı sancılar bes dk bir