Emos42 Mervecimbidur bende 114 ile hamile kaldım şuan 113 kiloyum bebeğim sağlıkla doğsun da kilo alınır da verilirde suan kafama takacağım en son şey kilo
Yumicupi 168 boyum 74le hamile kaldım ilk aylar neredeyse hiç bulantım olmadı tam tersi dehşet iştahım açıldı ve hrp uyudum 3.ayda 4 kilo almıştım bile :< o zamandan beri dikkat ediyorum 21. Haftadayım 2 kilo almışım niye aldım anlamıyorum doktorum da korkuttu şeker tansiyon zehirlenme vs olur diye dikkat ediyorum ama yine alıyorum 😔
Rumeysakrdnz1601 3bebeliana 85 ile hamile kaldım şu an 31 haftalık 91 kiloyum 1 ay önce tartıldığımda 95 kiloydum ve 24 haftalıkken konrele gittiğimde bebek 900 gr Dı
nurdangg yavrucakannesi benim de kilo almaya yatkın bünyem üstelik bölgesel genişleyen bi tipim var ama ortalama 20. haftaya kadar hiç kilo almadım göbeğim de belli olmaya başlamıştı ama kilom hep aynıydı 20den sonra birer ikişer arttı kilo şu an +12 kilo almış haldeyim 34. haftam bitiyor her gün yürüyüş yapmak ve hamur işleri yememeye dikkat etmem dışında doktorumdan hiçbir uyarı almadım kilon fazla dikkat et falan da demedi hatta. kafaya takmayın siz de bence kilolu hamile kalanlar zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alıyor direkt bebeği besliyor bence 🤗
Akdere_44 3bebeliana aynı dert bende de var ilk gebeligimde 58 ile başlayıp 75 ile doğuma gittim.4 dene gecti istediğim kg ma ulaşamadım. Şimdi 16 haftalık hamişim 65 kg oldum bile. Doğumdan sonra inşallah veririm ama o süreye kadar kendimi nasl motive ederim bilmiyorum🥲
Esma-12 Yeniyeniden bende 91 hamile kalmıştım. Hamileliğimi öğrendiğim gün insülin direncim olduğunu öğrenmiştim bu yüzden hep kısa kısa yedim diyette gibi. Suan 32 haftalığım 93 buçuk olmuşum
Yeniyeniden Esma-12 şükür bende o problem yok hatta gizli şekere bile bakıldı sağlık sorunu olarak tek sıcaklarda akşam.olunca nefes alamıyorum özellikle uyuyunca uyanıyorum
Nurov Ben 60la hamile kaldım şuan 75im haftaya doğumun var, emzirme sürecinde kilo verilmiyo ne yazıkki aksine daha da almıştım oğlumda, gerçi iki bebeyle çubuğa dönerim eminim, 58 ideal kilom takıntılıyım 60 bile bana fazla😑
nurdangg 85le hamile kaldım 34 bitiyor toplamda 12 kilo aldım. Baktığın zaman bütün vücudum hala aynı sadece kocaman göbek eklenmiş gibi bünyeye. Kilolu hamile kalanlar sağlık açısından belki daha riskli grupta ama bence zayıf hamile kalanlara göre daha ideal kilo alıyoruz vücut zaten yeterince depolamış fazlalığı bu saatten sonra anca bebeği büyütürüm kafasında ilerliyor süreç 😅her gün 30-40 dk yürüyüş ve hamur işleri yemediğiniz sürece bebek yediğimiz her şeyden iyice besleniyor. Bi de sıcak havaların da etkisiyle bol bol su içtin mi işler tıkırında diyebiliriz. İnşallah sağ salim alalım kucağımıza doğumdan sonra bütün fazlalıklar elbet gider 😇
Matematikciiii Bende 35 haftalık hamileyim 105 kilo ile hamile kaldım ilk 7 ay hiç kilo almadım ama 28. Haftadan sonra ayda 2 kilo olmak üzere almaya başladım Şuan 109 kiloyum ama ödemim çok muhtemelen doğumdan sonra gidecek önemli olan hazır gıda paketli ürün şeker hamurişini yememek ben yememiştim ama bu haftalarda artık yemek istiyorum azar azar olmak üzere yiyorum ve bebekte 2 hafta önden gidiyor
Munevver_kaplan_33 3bebeliana ilk gebeligimde 71 ile hamile kaldım 83 le doğuma girdim şimdi oğlum 3 yaşını doldurdu mu 2. Bebeğim olacak şu an 28 +3 80 li birşeyle hamile kaldım çok yemek yediğim gün 85 i goruyorum yoksa 84 85 de gidip geliyorum şimdilik bundan kilo almaktan çok korkuyorum geçen rahatsizlandim keton değerim yüksek çıktı oda yani her zaman kusan hamileler oluyormuş ya birşey yiyemiyen onların değeri böyle cikiyomud doktorum çok kızdı enfeksiyon da çıktı 1 gece hastanede yatirtti malesef yani dengeli kilo almak önemli ama kendimizi ve bebeği de aksatmadan ilerlemesi önemli
Erva18 momofmychildren nasıl yaptınız bende 83 kiloyla gebe kaldım doktorum kilon çok aşırı dikkat etmen gerekiyor diyor çok korkuyorum bazen acaba zayıflamadan olmasa miydi diyorum
momofmychildren Erva18 sabah öğle akşam saatlerinde düzenli yiyorum arada kaçamaklarim oluyor ama bol su içiyorum ve her gün yürüyorum
Erva18 momofmychildren benim şuan midem kötü çok düzenli beslenmiyorum ama geçince düzene koymak istiyorum
momofmychildren Erva18 bir düzen olursa sizin için daha iyi olur ben sabah çok kahvaltı yapamadım ama aç kalmamaya çalıştım gün içinde meyve kuruyemiş felan tükettim aksam midem çok almıyor yine de yemeye çalıştım
BebekHrcn kardelengurler7 bende boyum kısa 67 kilo ile hamile kaldım boyuma göre obez gibiyim başlarda kilo verdim şimdi 66 kiloyum 28+5 haftalık doğuma kadar ne olur bilmiyorum
kardelengurler7 BebekHrcn bu bebişlerin herşeyi ayrı dert sağlıkla gelsin miniklerimiz sonra sıkı bir diyetle veririz kiloları
Yellowwolf 3bebeliana 68 ile hamile kaldım şu an 32+0 haftalık hamileyim 85 kiloyum..🥲 Ben de çok kafaya takıyorum ama bebeğim sağlıklı olsun, doğumdan sonra diyet yaparım, spor falan.. Verilir inşallah.
Ayseince12 3bebeliana çok takmayın 94 kg hamile kaldım 16+2 haftalık olduk daha 1 kilo aldım dikkatli beslenin ekmek makarna tarzı şeyler tüketmeyin hiç bir şey olmaz ve bol bol yürüyüş yapın ❤
Melike_4949 Serap9212 sezeryan oldu normal doğum yapamadım 4 gün suni sancı çektim ama bebeğim iriydi ve açılma olmadı az kalmıs sizinde Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah