Anneolmak543 Kızlar 12. Haftada erkeğe benziyor deyip cinsiyeti değişen oldumu Bacak arasına bakmadan çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi sadece
huysuz__ Anneolmak543 çıkıntı açısına göre doğru tahmin ediliyor canım, nuba bakmıştır dr, yine de sonraki kontrolü bekle sen
Eceninanne Anneolmak543 bende 9. Da erkeğe benziyor dedı . Oglum 1 bucuk yasında. Erkek olunca bence biliyorlar hemen ya .
O_bir_anne Cinsiyeti kesinleştrmek için daha çok erken haftadasınız biraz daha bekleyebilirsiniz. Yanılma payı çok yüksek bu haftalarda çünkü🤗
Niran007 Bende biraz daha bekle hazırlık için yanılabilir bu haftalarda 16 18 haftalarda daha net olur genelde kordon bacak arasında olmuş olabilir bana kordonu bacak arasında ama kıza benziyor dedi sonra net kız dedi 27. Haftada erkek oldğnu öğrendim
Anneolmak543 Sevcan62 ya ne güzel benimde öyle olsa yüzde vermedi doktor sadece benziyor dedi teşekkür ederim 🥰🌺
Anneolmak543 sumerveyilmaz inşallah benimde öyle olsun erkeğe benziyor dedi emin konuşmadı zaten 🙄teşekkür ederim 🥰🌺
Anneolmak543 huysuz__ evet nub açısına baktı yandan çıkıntı var gibi erkeğe benziyor dedi ama 🙄 teşekkür ederim 🥰 🌺
Anneolmak543 Ummuhanyeslova hayır bakmadı çünkü benim düşük riskim vardı üzerinden 1 hafta geçmişti onun için normal kontrole gitmiştim ve arada cinsiyet ne olabilir dedim erkeğe benziyor dedi bana dönük tu ultrason görüyordum yandan baktı sadece😊🌺