Bihterrr Erva18 benim de kanamam var diye bakıldı sürekli lekelenme kanama yaşadım artık çözemediler akıntın çok dediler işte bide herkes bi yere yönlendirdi her gittiğim alttan baktı fenalık geldi ama alıştım 😂 kötü şeyler düşünmeyin ben daha hamile olduğumu bilmiyorken smear testi yapıldı çok lekelenmem oldu o zaman da 5 haftalık hamileymişim yine bişey olmadı çok şükür
Erva18 Bihterrr bende diyetisyen e gidiyordum detox suları maydonoz suları falan neler neler yaptım ama o ay hamile oldugumu ogrendim
sumkiz Erva18 siz neden hala anlamak istemiyorsunuz? Ben size demedim. Ben başka bir vatandaşa dedim. Whatever 🤮
Eminehayyarvardar Ben de bir şey sormak istiyorum, geçen hafta vajinal ultrason yapıldı bana ve ilk iki denemede çok kasıldım, üçüncü de kendimi daha rahat bıraktım ve doktorum da görebildi. Sizde de kasılma oluyor mu?
2633 sumkiz ay sen çok bilgilisin anladık hepimiz cahiliz 😂 pardon neye dayanarak bu şekilde konuşuyorsun ki hangi hakla yani. Ben başıma gelen o ana denk gelmiş olaydan bahsettim kaldı ki bu konuda doktorlar bile çelişkide kalırken sen neye dayanarak bu şekilde yorumladın. Kimsenin kimseyi korkuttugu yok kendi basimiza gelmesini istemediğimiz biseyi bı başkasına da yasatmayiz. Ufak da olsa bu risk var vajinalde benim ve şuan takibinde olduğum doktorun görüşü bu yönde senin nasıl düşündüğün pek de mühim değil o yüzden 🤗