poyrazin_annesi28 Rmysa27 Hamilelikte 2.5 istiyorlar bu değeri. Ben bu yüzden 9 ay ilaç kullanmıştım. İsterseniz bı başka doktora daha görünün ihmale gelmez
Zg99 Rmysa27 isterseniz başka bir Dr a gidin benimde yüksek çıktı hamilelikte 2 olmasını isteriz dedi ilaca başladık
poyrazin_annesi28 Rmysa27 Hiç stres olma stres daha tehlikeli bebeğin için. Pazartesi başka bı dahiliye doktoruna görün yeterli eminim ki ilaca başlayacaktır 🌸
umrumdadegil Rmysa27 yok canım geç kalmadın da bir an önce gitsen iyi olur yinede bebeği etkileyen bir şey çünkü ben doğum yapana kadar kullandım hapı son güne kadar. Doktoruni değiştir ve dahiliyeye git hamileyim tsh yüksek çıktı de sana uygun dozu verir
Patito__ Rmysa27 sinirdami 🤣🤣🤣 direk dr un u degis baska dr a git Dahiliyeye gidin bunu. Uzmanlik alani onlr Bn suan hamile deilim 3 cikti diye ilac verdi 2 nin altinda olsun dedi Bazi drlr 2.5 alti diyor
lidyamom Rmysa27 nasıl gerek duymamış anlam veremedim benim 3.5 olduğunda hemen ilaç başladık doğuma kadar da kullanmam gerekiyormuş ihmal etmiyorum troid çok önemli bence yarın başka doktora danışın
28Fatos28 Rmysa27 canım benim hiç korkma geç kalmadın ama acil ilaca başlaman lazım benimde 5 çıkmıştı ilaçla düştü şuan 3 normal dendi ilaç kesildi ilk aylar bu konuda önemliymiş pazartesi mutlaka iyi bir dahiliye dr görün derim 🌸
Yasminnnnn Rmysa27 O doktora gitme mümkünse farklı bir dahiliye doktoruna git benim 3.5 civarı çıktı doktorum 125 mg yaptı ilacın dozunu
aogoya Rmysa27 olamaz böyle bişey ben İstanbul’da 2 prof a gittim sırf bundan emin olayım diye ikiside 2 nin altında olmalı dedi ve ben ilaç kullanıyorum ve her ay tahlil yaptırıyorum eğer çıkarsa mutlaka tekrar gel dediler hatta ama çok şükür düştü benimki doğumdan sonrasına kadar kullan doğumdan sonra tahlilde belli olur ona göre ilerleriz devam edip etmeyeceğini dediler
Enfal_06 Rmysa27 benim 3.36 doktor ilaç verdi gerek duymuyorum demedi aksine 3 altına düşürelim daha iyi olur dedi 25 mg troid ilacı yazdı gebeliğin başından 17 haftaya kadar kullandım tsh değeri düşünce doktor bıraktırdı 30 haftalığiz tekrar yükselmiş 17 haftadan beri ilaç kullanmıyorum şimdi kullanmaya başladım bebeğe bi zararı olmuş mudur acaba
aogoya Rmysa27 sanırsam branş olarak endokrin doktorlarıydı yalan olmasın aklımda öyle kalmış tuhaf bi branş ismi diye zor ezberledim 😂😂