hanlnim 28Fatos28 dualarım sizinle ikinizde iyi olun 🙏🏻 yaramıyor demeyin sizde yiyin elbet şifası yararı dokunur🙏🏻🥰
bet01naz Maviss718 27+2 de 1150 dedi doktor. Ay kızlar sizinde kasılmalarınız oluyor mu benim bir günde 8-9 kez oluyor geri geçiyor ama korkuyorum yinede
72esooo Maviss718 28.hafta 1385gr doktor söylemedi ama ultrason kağıdında yazan oydu bebek kilosu mu genel olarak içinde ki au falan dahil mi bilmiyorum
Nes7616 27+1 de gideceğim cuma günü ortalama 1 kilo oluyor sanırım, en son 3 hafta önce 23 te 700 grdı
hanlnim Zeynepdefne23 normal o zaman ya doktor da öyle dedi gerçi gerçekten kendimi kötü hissettim 😂 ama belli ki çok tombiş bir bebek olmayacak kızım 😄
Zeynepdefne23 hanlnim bende seker var o yuzden cok kiloluda istemiyrm acikcasi ama doktor bana haftasiyla uyumlu guzel dedi. Kasar peyniri kefir falan diyrlar saglikli olsun dunyaya gelem buyuyor iste beslendiginde aliyr kilo zaten cok takilmiyrm. İlk hamileligimde de byleydi 3200 dogmustu 😊
cLearQueen Zeynepdefne23 merhaba bende de seker var cok korkuyorum kac cikiyor olcumleriniz ben sabah aksam 8 doz gece 16 doz insulin kullaniyorum
hanlnim Zeynepdefne23 ben şeker yüklemesi yaptırmadım, ama bazen tokluk şekerimi vs ölçüyorum ama şu bebek kilosu biraz üzdü bakalım böyle yumurta kaşar yemeye falan yöneldim🤭
Zeynepdefne23 cLearQueen benm 30a kadar cok iyi gtti 30dan snra kontrol altina alamiyrm naparsam yapaym sabah tok 180 cikiyr normlde 80 falandi . Doktorum en basindan beri 38. Haftayi gecirmeyecm ddi . Sizin nasil gidiyr ?
cLearQueen Zeynepdefne23 sabah tok 80 zaten cok dusuk deil min🤔 benim tokluk 110 120 civarı insulin kullaniyorum
cLearQueen Zeynepdefne23 1.saat tokluk 140a kadar yolu var.. ben 8.haftadan beri kullaniyorum diyet de yapiyorum beyaz ekmek patates havuc bezelye börek tatlı vs hic yemiyorum. Nadir tam bugday makarna basmati pirinc yiyorum. Yulaftan tarif yapiyorum bazen. Umarım yükselmez cunku yukselirse daha ne cıkarabilirim bu beslenmeden bilemiyorum
Zeynepdefne23 cLearQueen bayagidir bende diyet yapiyrm. Dedigim gbi suan kontrl altina almakta zorlaniyrm. Elimde olan birsy yk 😔
Zeynepdefne23 hanlnim alir zamanla son zamanlar daha iyi aliyrlar zaten takma kafana haftasiyla uyumlu sonucta 😊