Gul-5757 Yav benim karnım düşeli 4 hafta olacak nerdeyse başının seviyesi iyi dedi doktorum hatta o enerji bana 4 hafta önce geldi geldiğiyle kaldı öyle hala bekliyorum 38 olduk bugün ..
Nurincbyrz busykvc 😂😂😂 2 hafta önce NST’de çıkan sancılar sonucu muayane oldum ebe yumuşama var açıklık yok uyardım dedi sizinde dediğiniz gibi ne gelen var ne giden 2 hafta oldu 😂 kimisi muayeneden sonra nişan gelir doğum başlar diyorlar
busykvc Nurincbyrz evet burda çoğu kişinin o şekilde olmuş bende çok heyecan yaptım aha geldi gelecek diye 😁 kısmet beklemedeyim hala en ufak sancıyı düzene girer doğum başlar diye bekliyorum
Nurincbyrz Zeliha-16 şimdi bu konuşulanlar doğumu yakın olanlar için senin için çok erken risk olabilir. Bunları kontrol gününde doktorunla konuş
Nurincbyrz busykvc sağlıkla gelsinler de 😂 ne zaman isterlerse o zaman gelsinler. Korku var mı sizde de bir yandan hemen doğsun diyorum bir yandan da ya yapamazsam diyorum 😂😂 ilk gebelik, tecrübesizlik,heyecan,korku hepsi bir arada
busykvc Nurincbyrz Tabikiiii korkuyorum deli gibi hem doğurmaktan hem doğuramamaktan 😁 geldikten sonra evdeki hayatımızdaki değişiklikten herşey de endişe artıyor ama güzelliğiyle gelecek ondan eminim ☺️
busykvc Tirami_sum Muayene çoğu kişide etkili olmuş bende beklemedeyim kendiliğinden nişan gelecek sanırım hayırlısı olsun artık o kadar bekledik 1 hafta daha beklerim ☺️😁
Gul-5757 Kızlar nedense baya azaldı umudum sanki olmayacak gibi gelmeye başladı 🥲38 haftayım hiç belirti olmayıp bir anda başlar mı acaba bebeğim inmiş kanala da girmiş ama nerdeyse bir ay oldu ineli 🥲sağlıkla gelsin inşallah ama insan stres oluyor sanki zaman geçtikçe değil mi bu arada her şey yapıyorum yürüyüş hurma vs
Glseren_1239353 @Matematikciiii canım benimde bugün şeffaf bi sümüksü akıntım oldu sen öğrendin mi neden olduğunu 38 inci haftamdayım
Nurincbyrz busykvc bende güzelliğiyle geleceklerinden, evimize ayrı bir neşe, mutluluk huzur getireceklerinden eminim 💖 Amaaaa evettt korku da çok farklı 😂😂
busykvc kubraclskn Hamile kalmadan önce ikiz üçüz istiyordum hep her yanım çocuk dolsun istiyordum da şuan no yani 😁 şaka bir yana Allah bakabileceğimiz kadar nasip etsin
kubraclskn busykvc Bende hep ikizim olur düşüncesi vardı ama allah gerçekten olmayanlarada nasip etsin bencr şuanlık iyiyiz 😂sizin ilk çocuk mu
busykvc Nurincbyrz Eğer kolik bebek olmazsa(inşallah olmazlar) yenidoğan dönemi en rahat dönemmiş arkadaşlarım hep öyle söylediler sonrasında zaten alışılıyor diyorlar her türlü şeye 😁 Ama tabi herkesin kendi tecrübesi
busykvc kubraclskn 1. Ama Aslında 2. Diyeyim ilkini 8 haftalıkken kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım. 🥹
busykvc kubraclskn İnşallah🙏🏻 39 haftalık şuan. Uygulamaya göre son 7 gün gösteriyor. Allahın izniyle kız bebişimiz olacak. Hep bi kızımız olsun isterdik Allah gönlümüze göre verdi şükür 🥹 Senin ki ne durum da kaç haftalık cinsiyeti ne