SuEmbal Sahra1221 bence adetiniz geçsin öyle yapın çünkü bende zamanında çok test yaptım kan verdim sürekli idrar testi evde falan insan yoruluyor psikolojik olarak bekleyin öyle yapın hem hayal kırıklığı daha az oluyo
SuEmbal Masal7778 aynen öyle bakalım hayırlısı artık yapacak pekte bişi yok aslında beklemekten başka
SuEmbal zlemceylan inşallah bu ay güzel haberler alırızda hamile kalmışısızdır🤗🥰ben uzun zamandır istiyordum olmuyordu bide 1 düşüğüm var rabbim isteyen herkese En kısa zamanda bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️🥰
zlemceylan SuEmbal ayy canım amin amin Allah’ın izniyle 🙏🏼 en doğru ve en güzel zamanda hepimize nasip etsin ♥️🥰 hepimiz çok çok mutlu olalım
Sahra1221 SuEmbal haklısınız geçen ay çok yıprattım kendimi yordum. Bu ay bir daha yapmayacağım günüme kadar . Teşekkürler 🌸
Civcimmm iireemmsy bat 24 hafif kasık ağrısı var uykum geliyor sürekli inşallah olur çok heyecanlıyım
Masal7778 Sahra1221 her türlü zor ama ilk olunca daha zor oluyor bence kimse de anlamıyor bizi 🥹 siz pıhtılaşma testi yaptırdınız mi
Masal7778 Sahra1221 yaptırdım ama 2 ay oldu hala çıkmadı bende bu ay korunmadim inşallah pişman olmam 🥹 homosistein falan normal ama trambofili panelini bekliyorum yakın zamanda çıkar diye korunmadim bende
babymomdad_ benimde bat 23 pek bi belirtim yok ama çok iştahsızım hiç yemek yiyesim gelmiyo adetten 1 gün önce test yapmayı düşünüyorum inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız😊