Zhr-arsn havalar sıcak olduğu için illaki çok su içiyorum ama doktoruma soracağım teşekkür ederim 😊

Mugey bende de var ne çıktı sonuç acaba acile gidicem bende bugün kollar bacaklar el bilekleri diz arkaları kaşınıyor daha çok ama heryerimde var kaşıntı

Umutaren gitmedim doktora daha salı günü ale hekimine gidip kan vereyim diyordum. Acile mi gitmek lazım🤔

Mugey benim mesela şuan yine var kaşıntı ama az gece çoğalıyor uyutmayacak derecede oluyor acile akşam giderim herlde artarsa sağlık ocağı bişey yapamiyo ki doğru düzgün

Mugey kaşınan yerleriniz kuru kaşıntı mı yoksa daha sonrasında böyle sinek böcek ısırmıs gibi kabarma meydana geliyor mu?

Umutaren aile hekiminde kan verip karaciğer değerlerime baktırırım diye düşünmüştüm. Siz acile giderseniz bilgi verir misiniz?

H-ckerana kabarma olmuyor kaşıdığım için kızarıyor tabi. Kuru kaşıntı diyebilirim

Mugey bizim buradaki aile hekimi bakmıyor hatta bazı devlet hastaneleri bile bakmiyormus özelde yaptırmak gerekiyormuş

Umutaren salı günü gittiğimde sorayım madem yapılmıyor derse kendi kadın doğum doktoruma giderim

Umutaren kolestaz görünüyor dimi? Geçmiş olsun süreçle ilgili lütfen tekrar yazın

Mugey acilde anlamadıklarini doktora göstermemi söylediler doktora da anca salı gosterebilcem pazartesi de tatil çünkü bide ilaç yazmışlar fenistil diye prospektüste hamileler doktora danışıp kullansin yaziyor

Umutaren burda hiç kolestaz geçiren anneler yok mu ki yorumlasalar sonuçları? Yazalım yukarı çıksın

Umutaren merhaba benim bildiğim kadarıyla kullanılan bütün vitamin vs ilaçları kullanmayı bırakıyorsunuz tuzlu suyla duş alabilirsiniz o hafifletiyor ben değil ama benim kuzenim yaşadı kaç haftalık hamilesiniz

2 gün önce bana da kolestaz teşhisi kondu vakit kaybetmeden doktorunuzla iletişime geçip Gastroenteroloji bölümüne randevu alın o size tedavi planlayacak değerlerinize göre. Benim kadın Doğum doktorum beni biraz oyaladığı için değerlerim çok yükselmiş ilaç tedavisine başladık düşmesini bekleyeceğiz 🙏🏻

Kr6543 kaşıntı dışında belirtiniz var mıydı? Kaçıncı haftadasınız?

Mugey 23 bitmek üzere özellikle geceleri artan deli gibi kaşıntı karışığım yerlerde de kırmızı noktalar oluyordu onun dışında bir belirtim yoktu

Kr6543 benim dün kaşıntım olmadı mesela ama salı günü doktordayım kesin

Mugey benim değerlerim çok yüksek çıktı 400-500lerde bu sebeple çok kaşınıyordum lütfen geç kalmadan gidin doktora benim yaşadığım üzüntüyü yaşamanızı istemem