neslsah-1 Nznks bildiğim 7 24 açık bi manav var genelde bulunuyo ama izmirdeymişsiniz yakın olsaydınız tavsiye edicektm
Nznks elmaelmaelma canım benim çok teşekkür ediyorum inan dudaklarım uçukladı ben böyle birşey ilk kez yaşıyorum kızlarda sağolsun yazdı ilk kimden gelirse cvp ona göre yazarım♥️
Nznks Akkdkxjdndbn şuna folik asit harici bir ilaç kullanmıyorum etkileşim yapacağını zannetmiyorum ama soracağım Dr lakin bulursamda yerim inan
Burcuu_frt Nznks canım izmirdesin bayraklıda var hamile manavı folkartın oraya yakın hemen bulursun bence ara bi sor önceden manavı
Burcuu_frt Nznks hadi seninki bulunur benim canım toprak çekiyor ölüyorum resmen ben napayım 😂🤷🏼♀️😂😂😂
Nznks Ezel16 öncelikle teşekkür ederim, uğraşıyorum çünkü bulamadım internette baktığımda stokta yok yazıyordu hep, bak uğraştım senin attığın siteyi buldum
aleyna3008 Nznks izmir basmanede hamile manavı var instagramlarıda var her şey oluyor genelde istersen bi bak canım
Sukoo33 Nznks kuzum yok malesef mevsimi olmadığı için babam narencıye fabrıkasında soguk hava deposundada yok malesef ıhracatı baslamamıs mevsımı olmadıgından 😔
Nznks Sukoo33 tamam canım herşey için çok teşekkür ediyorum meyve satan internetten bir yer varmış oradan alayım hemen