Nznks Merhaba kızlar, 8 çi haftamın içindeyim 2 gündür rüyamda greyfurt görüyorum ve acayip canım istiyor okadarki rüyamda açıyorum içini yemek istiyorum ve yiyemiyorum dudaklarımdan belli hep uçukladı ve hiç bir yerde bulamadık greyfurt suyu buldum Uludağ’ın markette onu içtim ama ben yemek istiyorum 🥹etrafınızda olan biryer varmı numara falan alsamda sipariş etsem özellikle Mersin tarafından olan kızlar bir yardımcı olsanız ölüyorum resmen
Sukoo33 Nznks yaa cok uzuldum mersindeyim babam narenciye fabrikasında calısıyor olup olmadığını soracam senin için hamgi şehirdesin
Umayy1 Nznks hangi şehirdesin yakın olsan benim buzlukta var suyu içerim diye atmıştım valla aynı sehirdeysek hemen gönderebilirim senin için burdan sorup kargolayadabilirim
Alpmom__ Nznks genelde hamile market tarzı siteler var internette . Oralara bak canım bi inşallah bulursun ya
Sukoo33 Nznks greyfurun zamanı değil ya ama senin için yarın babam işyerine sorduracak olmazsada sana bakacam manava tesadüfün bu kadarı ki annem yarın aksam 7 de izmire otobüse var izmirin neresinde oturyosun karşıyakaya gidecek annem kardesimin yanına. bulursam çok güzel bir zamanlama olacak . Yarın bakacam söz veriyorum.
Umayy1 Nznks canım Instagramdan koylumanavmarket adresine bakıp yazıp sor bı ben kısın ordan yaz meyvesi as ermistim ordan bulmustum izmirdeydi oda herşey var gibi elinde bak bı istersen
aleyna3008 Nznks izmir basmanede hamile manavı var instagramlarıda var her şey oluyor genelde istersen bi bak canım
Nznks Sukoo33 canım biz aliağadayız senide zahmete koydum kusırabakma Karşıyaka bize uzak ama eşim alır gider
Sukoo33 Nznks kuzum yok malesef mevsimi olmadığı için babam narencıye fabrıkasında soguk hava deposundada yok malesef ıhracatı baslamamıs mevsımı olmadıgından 😔
neslsah-1 Nznks bildiğim 7 24 açık bi manav var genelde bulunuyo ama izmirdeymişsiniz yakın olsaydınız tavsiye edicektm
Nznks Akkdkxjdndbn şuna folik asit harici bir ilaç kullanmıyorum etkileşim yapacağını zannetmiyorum ama soracağım Dr lakin bulursamda yerim inan
elmaelmaelma Greyfurtu daha yeni gördüm İstanbul’da bi yerde. Hatta bu mevsimde hala greyfurt satıyorlar, kim alır ki diye geçirdim aklımdan. Ama neresiydi hatırlayamadım şu an. Markete falan çıkınca özellikle bi bakarım haftasonu. Bulursam alır gönderirim.
Nznks elmaelmaelma canım benim çok teşekkür ediyorum inan dudaklarım uçukladı ben böyle birşey ilk kez yaşıyorum kızlarda sağolsun yazdı ilk kimden gelirse cvp ona göre yazarım♥️