NNanelimonn beyazmelegim burun kemiği kısa olduğu için down sendromlu dedi arkadaşıma da o da aynı şekilde fetal dna yaptırdı başka bir perinatoloğa gitti ve sonuçlar tertemiz bebek sadece fındık burunlu çıktı☺️ hiç korkmayın ense kalınlığı aşırı farklı boyutta değilse inşallah temiz çıkacaktır sonucunuz🥰🥰
Alkimbynz Ben doktorumu değiştirmiştim tam da detaylı zamanıydı altınkoza ersin sürmelilere gittim detaylı ultrasonu kendisi yapıyor ve ekstra ücret almıyor muayene ücreti içinde gayet memnun kaldım hala da ona devam ediyorum
Htcsnmtn Havvanur42 ben de Ümran hanıma randevu aldım kaç dk sürmüştü sizin bide rapor fotoğraf falan verdi mi
Mucizee80 Havvanur42 merhaba detaylı ultrason için Ümran hanıma gitmişsiniz galiba randevu almak için yeşil alan açtırmak mı gerekiyor birde riskli durum değilde detaylı ultrason için gideceğim kabul ediyor mu Osmaniye’den gideceğim emin olmadan randevu almak istemiyorum
Mucizee80 Htcsnmtn merhaba detaylı ultrason için Ümran hanıma gitmişsiniz galiba randevu almak için yeşil alan açtırmak mı gerekiyor birde riskli durum değilde detaylı ultrason için gideceğim kabul ediyor mu Osmaniye’den gideceğim emin olmadan randevu almak istemiyorum
Htcsnmtn Mucizee80 merhaba evet öncelikle kadın doğum polikliniğinie gidip yeşil alan açtırmaniz gerekiyor detaylı ultrason a bakıyor bende onun için gitmiştim Ümran hanım çok ilgili bebeğinizi gösteriyor renkli görüntüsünü ekrana sabitliyor fotoğrafini çekebilirsunuz ayriyeten kendileri de siyah beyaz veriyor
Mucizee80 Htcsnmtn dün yeşil alan açtırdım talep oluşturdum randevu yok şuan için başka bir doktorda detaylı USG yapılmamktadr yazıyor öyle olunca emin olmak istedim osmaniye’den geleceğim 3 yaşında oğlum var onu bırakıp çok teşekkür ederim cevabınız için
Htcsnmtn Mucizee80 Bilgi kısmında öyle yazıyor ama bakıyorlar yine de 182 yi arayıp en erken hangi güne randevusu olduğunu öğrenip o gün saat 10 da MHRS den alın hemen randevuyu 5 dk içinde bitiyor çünkü
sukran_kyaa Nesemom13 Ben Erdoğan koca ya gidiyorum çok memnunum sorduğum tüm soruları cevaplıyor guleryuzlu anlayışlı biri