mervemurat16 Zynpkcn banada aynısını demişti doktor her hafta kontrole gittim her haftada nst ye soktu ben sezaryen istediğim için 38+3 de doğum yaptım doğum yaptığımda karın çevresi 2,5 hafta gerideydi
mervemurat16 Zynpkcn olsun merak ettiklerinizi sorabilirsiniz ☺️2740 doğdu beş gün sonra doktora gittiğimizde ödemi falan atınca 2500 e düştü
Zynpkcn mervemurat16 ah benim kizimda insallah okadar bekler kiloda alir insallah ole dogsa bile bile yeter aslinds kilosunu takinti etmiyorum sadece küveze girerse diye korkum var ama allahin izniyle girmicek kilo alsin diye cok ugrasiyorum suan ekstra cabaliyorum 🙂
mervemurat16 Zynpkcn küvezin kilo ile ilgisi yok 4 kg olup girenler varmış tamamen ciğer gelişimi ve diğer sağlık durumuna bağlı
Cosimaniehaus Zynpkcn iki yumurta yemeye çalışın günde, kaşar, avokado, muz (ben günde 2 bile yiyordum), ceviz, badem, fındık ben bunları yemeye özen gösteriyorum. Kilosu normal gidiyor. Kendim kilo almadım pek.
Zynpkcn Cosimaniehaus bu ara dahada dikkatli yiyorum.normalde yiyordum.ama.simdi daha dikkat ediyorum