--sy anneadayi__ bana doktorum 13. haftada erkeğe benziyor demişti 16. haftayı bekleyelim net anlaşılsın dedi 16. hafta kız dedi 23 haftalığız hala kız😂
anneadayi__ --sy haha bakalım değişir mi bizimki bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🤗🌸
Alpmom__ Eylul5_ bacak arasından . Bebişim erkek baya baya belli sizinkinde öyle bir şey yok sonradan oluşursa bilemem tabi 😅
Eylul5_ Alpmom__ kaç haftalıksınız acaba biz 12 doktor tahminde bulunmadı şuan cok erken bişeye benzetemem dedi ay bnde meraktan catlıyorum
2Princess1Mom Maşallah bebişlere 13 haftalığız biz, henüz tahmin bile yapmadı doktor. Devlet hastanesine gidiyorum elimde sadece belli belirsiz bir tane ultrason fotoğrafı var buraya tahmin bile soramıyorum. Ne güzel sizinkiler net net sağlıkla gelsin hepsi 😊❤
anneadayi__ 2Princess1Mom bende devlete gidiyorum canım bence ultrason makinesiyle alakalı olabilir doktorda net demedi kız duruyor dedi bakaşım amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🌸🥹🙏
Alpmom__ Eylul5_ kız valla bana kız gibi geldi . Ama bu attığında da ortada bir şey var gibi o kordonu mu tam fotoğraftan anlayamadım . Kaçıncı hafta bu ultrason ? 11. Haftada bizim oğluşun her şeyi apaçık belliydi öyle deyim 🥹 erkekler hemen gösteriyor